OSVRT NA 22. KOLO

1. MEĐIMURSKA LIGA Trnava ostvarila prvu proljetnu pobjedu, derbi pripao Nedelišću

Hrvoje Vugrinec svojim trećim pogotkom na utakmici Trnavi je donio prvu proljetnu pobjedu

U 22. kolu 1. Međimurske lige kroz devet odigranih utakmica u četiri su slavili gosti, jedna je odigrana bez pobjednika dok je kod triju slavio domaćin. Postignuto je 40 pogodaka.

Kao što smo već javili Nedelišće je pobijedilo BSK u Belici, ali unatoč tome Beličanci imaju velikih pet bodova prednosti tako da ih previše ne zabrinjava ovaj poraz. Također, navijači domaćih bili su nakon utakmice jako ljuti na glavnog suca Patrika Kolarića koji po njima nije bio na visini zadatka. Trnava je pomalo neočekivano, ali potpuno zasluženo ostvarila pobjedu u Savskoj Vesi protiv Bratstva. Kosec dovodi goste u vodstvo u 21. minuti, da bi Frančić u 31. minuti poravnao rezultat na 1:1. Vugrinec u 47. i 50. minuti odvodi goste u vodstvo od 1:3 da bi Hlapčić u 66. te Knežević u 80. minuti poravnali rezultat na 3:3.

Hrvoje Vugrinec svojim trećim pogotkom na utakmici donosi svojoj ekipi u 89. minuti prvu proljetnu pobjedu. Delegat utakmice Stjepan Križarić je u izvješću napisao: – U 89. minuti kod postizanja pobjedničkog pogotka za goste, domaćin je protestirao tražeći prekršaj na njihovom obrambenom igraču, koji je ostao ležati na tlu, a u nastavku akcije postignut je pogodak. To se dogodilo ispred prvog pomoćnog suca koji nije smatrao za shodno reklamirati ovaj prekršaj.

Omladinac je u Novom selu Rok na japanski pogon ostvario vrijednu pobjedu protiv Centrometala. Kazuma u 8. donosi domaćinu vodstvo, da bi Darijan Treska u 10. minuti poravnao rezultat na 1:1. Taiyo u 24. i 74. te Kazuma u 66. minuti domaćinu donose vodstvo od 4:1, da bi Darijan Treska svojim drugim pogotkom na utakmici  smanjio rezultat na konačnih 4:2.

Međimurec i Dinamo odigrali su susret bez pobjednika 0:0, dok je Podturen pogocima Petaka u 8., Božića u 8. i 23., Goričanca u 26., Balenovića u 79. visoko pobjedili Dubravča za koji je pogodak postigao Kostelac u 62. minuti. Gosti prigovarali na dosuđeni kazneni udarac u 78. minuti. Sloga je u Štrigovi neočekivano poražena protiv Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca. Rog u 82. te Bubek u 90. bili su strijelci za goste.

Bratstvo iz Jurovca je u Čakovcu pobijedilo Slogu rezultatom od 4:1. Cvetković u 18. Zadravec u 35., Lovrek u 56. i Radiković u 86. bili su strijelci za Bratstvo, dok je za Slogu pogodak postigao Vinković u 55. minuti.

Graničar je ostvario pobjedu protiv Poleta iz Pribislavca rezultatom od 3:1. Palfi dovodi Polet u vodstvo u 32. minuti, dok Kos u 49. poravnava rezultat na 1:1. Brčić u 49. preokreće rezultat na 2:1, dok Kos po drugi puta u 77. pogotkom potvrđuje pobjedu Graničara.

Croatia je pobjedila Veneru PMP 4:2. Sama utakmica bila je uzbudljiva s puno preokreta. Hunjadi dovodi domaćina u vodstvo u 14. minuti, dok Šenji poravnava u 26. minuti. Hudoletnjak u 45. minuti preokreće rezultat na 1:2, dok Ivanušić u 61. poravnava rezultat na 2:2. Ružić u 63. te Šafarić u 83. minuti pogocima donose svojoj ekipi pobjedu.

U ovom kolu suci su dodijelili 40 žutih i 1 crveni karton. Naj fer utakmica, bez kartona, odigrana je u Kotoribi, dok ih je najviše podijeljeno u Belici, čak 11. Crveni karton bio je pokazan igraču Međimurca na utakmici Međimurec-Dinamo.

Rezultati 22. kola: Omladinac – Centrometal 4:2, Podturen – Dubravčan 5:1, Sloga (Č) – Bratstvo (J) 1:4, Graničar – Polet 3:1, Bratstvo (SV) – Trnava 3:4, Međimurec – Dinamo 0:0, Sloga (Š) – Jedinstvo 0:2, Croatia – Venera 4:2, BSK-Nedelišće 1:3.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije