nogomet

NOGOMETNA NEDJELJA BSK projurio Goričanom, Sokol slavio u derbiju 2. ML skupina ‘B’

Bilo je uzbudljivo - donosimo rezultate

Nogometna nedjelja donijela je 15 odigranih utakmica u kojoj je u 1. Međimurskoj ligi BSK ostvario vrlo važnu pobjedu u borbi za naslov prvaka u Goričanu. U 2. Međimurskoj ligi u skupini «B» derbiju kola Sokol je ostvario zasluženu pobjedu nad vodećim Zasadbregom 77.

No krenimo redom… U 1. Međimurskoj ligi  Trnava nije uspjela zaustaviti vodeći BSK koji je kroz Goričan projurio četvrtom brzinom te ostvario pobjedu od 0:4. Kaniški dovodi BSK u vodstvo u 27. minuti da bi tri minute kasnije Šarić povećao rezultat na 0:2, Horvat u 65 minuti na 0:3 dok Malnar u 83. potvrđuje pogotkom visoku i potpuno zasluženu pobjedu koja je Beličancima donijela trenutnu prednost od osam bodova ispred prvog pratitelja Nedelišća s kojim igraju sljedeće nedjelje u Belici. Bratstvo iz Jurovca je zaustavila Graničar iz Kotoribe odigravši s njim neriješeno 1:1. Kao što se i očekivalo Jedinstvo (GM) je pobijedilo Sloga (Č) rezultatom od 3:1.

2. Međimurska skupina «B» 18. kolo      

U derbiju 18. kola Sokol je u Vratišincu sa 2:0 pobijedio Zasadbreg 77. Utakmica odigrana pred oko 350 gledatelja donijela je odličnu nogometnu predstavu u kojoj je domaćin pogocima  Šafarića i Šoltića već u prvome dijelu ostvario prednost od 2:0. U nastavku i dalje domaćin je bolja ekipa okvir gola pogađaju Šoltić i Horvat dok su također propuštene nekoliko više nego odličnih prilika za još uvjerljiviju pobjedu. Sudac Klarić odlično je odsudio ovaj derbi. U ostalim susretima postignuti su sljedeći rezultati: Budućnost (M) – Hajduk (Š) 1:1, Sloboda (M) – Mura 1:1, Strahoninec – Sloboda (S) 1:4.

2. Međimurska skupina «A» 18. kolo

U derbiju kola ČSK je ostvario pobjedu protiv Mladosti iz Ivanovca rezultatom od 2:1.  Omladinac (DS)  je visoko od čak 7:0 savladao Mladost iz Dekanovca. Budućnost (P) je ostvarila minimalnu pobjedu u Donjem Hrašćanu. Spartak je s visokih 4:0 ispratio Dravu iz Kuršanca, dok su Kraljevčan 38  i Borac PMP odigrali susret bez pobjednika 2:2. Jadran je slavio protiv Otoka 2:0 dok je Vidovčan u Donjem Mihaljevcu pregazio Dravu pobijedivši je 5:0.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije