NOGOMETNA SUBOTA

FOTO Polet (SMnM) slavio u Orahovici, težak poraz Draškovca, Centrometal pobijedio Međimurec

Donosimo rezultate i fotografije s današnjih utakmica

U 3. HNL Sjever Međimurje je u derbiju kola remiziralo protiv Mladosti iz Ždralova 1:1. Domaćin je poveo pogotkom Dominika Glavine u 37. minuti, da bi gosti poravnali preko Guje u 44. minuti.

Remi Međimurja i Mladosti iz Ždralova

Rudar je pobijedio u Murskom Središću Koprivnicu pogocima Belaje i Nedeljka 2:0. Polet je minimalnim rezultatom od 1:0 pobijedio Papuk u Orahovici. Pobjedonosni pogodak postigao je Šegović u 86. minuti.

U 4. NL Čakovec-Varaždin Draškovec je iznenađujuće visoko od čak 5:0 poražen od Nedeljanca.

U 1. međimurskoj ligi u derbiju kola Centrometal je savladao Međimurec rezultatom od 2:1. Već u 13. minuti Matija Kuhar dovodi goste u vodstvo, da bi domaći igrač Hrebak poravnao rezultat na 1:1. U 35. minuti domaćin preokreće rezultat pogotkom Kocijana.

>> NK Centrometal Macinec – NK Međimurec Dunjkovec-Pretetinec

Gosti su imali kazneni udarac u 45. minuti, ali udarac Vabeca brani domaći vratar Petković. U nastavku nervozna i borbena utakmica s nekoliko neiskorištenih prilika pred oba gola, ali rezultat se nije promijenio te je domaćin ostvario zasluženu pobjedu.  

Nedelišće – Omladinac (NSR) odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Domaćin je poveo iz kaznenog udarca u 27. minuti preko Diega, da bi Jurinec u 55. minuti poravnao rezultat na konačnih 1:1. Gosti su od 78. minute igrali sa igračem manje jer im je isključen Drk. Bratstvo (SV) je savladalo Veneru u Lopatincu minimalnim rezultatom 1:0. Pobjedonosni pogodak postigao je Dalibor Frančić.

Polet je u Pribislavcu visoko s 4:0 pobijedio Croatiu iz Orehovice. Pogotke za domaćina, sva četiri postigli su u nastavku utakmice, dva Ladić i dva Munđar.  Dubravčan – Sloga (Š) je također visoko 4:0 pogocima u dva navrata KostelcaKlarića i Busije savladao Slogu iz Štrigove.

Pobjeda Poleta (P) protiv Croatie

Dinamo je u Palovcu ostvario vrlo važnu pobjedu od 3:1 protiv Podturna. Gosti su poveli u 37. minuti pogotkom Petaka, da bi domaćin u 71. poravnao pogotkom Bakse dok Štrok u 76. minuti preokreće rezultat na 2:1, a Dodlek u 78. minuti pogotkom potvrđuje zasluženu pobjedu.

Važna pobjeda Dinama (P) protiv Podturna

U 2. međimurskoj ligi skupina «A» vodeći Hodošan je savladao Radnički iz Gardinovca 4:0. Golove za Hodošan postigli su Strahija u 24. i 64., Jakšić u 67. te Vlah u 78. minuti.

U 2. međimurskoj ligi skupina «B» postignuti su sljedeći rezultati: Plavi – Mali Mihaljevec 4:1,  Pušćine – Trnovec 3:1, Vučetinec – Pobjeda 0:2, Omladinac (M) – Hajduk (B) 0:5.

U 3. međimurskoj ligi u prvom proljetnom kolu postignuti su sljedeći rezultati: Donji Koncovčak-Dubrava 2:0. Međimurje-Čakovec – Napredak 3:1,  Bratstvo (P) – Jedinstvo (NSnD) 2:5, Parag – Graničar (N) 0:11. Torpedo je bio slobodan.

NŠ Međimurje Čakovec bilo je bolje od Napretka

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije