Mladić iz Novog Sela Rok nevažećom prometnom skrivio nesreću

Na državnoj cesti između Štrukovca i Murskog Središća jučer oko 10.10 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj se vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 23-godišnjak iz Novog Sela Rok nije kretao obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz desni rub kolnika.

Zbog toga je u zavoju vozilom prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera gdje je udario u osobni automobil čakovečkih registracijskih oznaka s kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53-godišnjakinja iz Murskog Središća. Nakon udara došlo je do zanošenja oba vozila i silaska s ceste osobnog automobila kojim je upravljala ženska osoba.

Važno je napomenuti kako je mladić iz N.S.Rok vozio automobil kojemu je isteklo važenje prometne dozvole. U prometnoj nesreći vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede zbog čega je zadržana na liječenju u Županijskoj bolnici Čakovec, a 21-godišnja putnica iz Gornjeg Hrašćana koja je bila u autu kojim je upravljao muškarac, lakše je ozlijeđena i nakon obrade puštena je kući.

U vremenu od 10.30 do 11.30 sati sav promet na relaciji Štrukovec – Mursko Središće bio je usmjeren na obilazne prometne pravce.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije