STRELIČARSTVO

STRELIČARSKI KLUB KATARINA ZRINSKI Streličari osvojili brojne medalje na turnirima u Zagrebu i Kutini

Streličari su bili uspješni na turnirima u Zagrebu i Kutini

Zagrebački streličarski Savez i klub PSK bili su organizatori dvoranskog streličarskog turnira u Zagrebu. Iz streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je sedam natjecatelja i osvojili su pet medalja. Među kadetima u stilu složeni luk Štefan Granatir odlično je pucao i osvojio zlatnu medalju.

U stilu olimpijskog luka Mija Mance među seniorkama osvojila je srebrnu medalju, među seniorima Mladen Kodba zauzeo je 6. mjesto, dok je među veteranima Krešimir Štrukelj osvojio zlatnu medalju i postavio novi državni rekord od 567 krugova. U stilu instiktivni luk među seniorkama Ivana Topoljnjak osvojila je zlatnu medalju dok je u kategoriji seniora Nenad Nemec osvojio brončanu medalju.

Održan turnir i u Kutini

Streličarski klub KOROS iz Kutine bio je domaćin dvoranskog streličarskog turnira koji je ujedno bio i posljednja provjera prije nastupa na Prvenstvu Hrvatske. Iz streličarskog kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 10 natjecatelja i osvojili su 8 medalja.

U stilu Instiktivni luk kategorija djevojčice do 12 godina Nola Grošević osvojila je zlatnu medalju. U kategoriji juniorki Marta Galina također osvaja zlatnu medalju, a isto tako među juniorima Jan Miljan osvaja zlatnu medalju. U kategoriji seniorki Ivana Topolnjak osvaja zlatnu medalju dok među seniorima Nenad Nemec zauzima 4. mjesto. U stilu goli luk među dječacima do 12 godina Dino Zgrebec osvaja brončanu medalju, dok u stilu složenog luka među kadetima Štefan Granatir osvaja zlatnu medalju.

U stilu olimpijskog luka među juniorkama Lana Žnidarić zauzela je 4. mjesto. U konkurenciji seniorki Mija Mance osvojila je brončanu medalju. U veteranskoj kategoriji Krešimir Štrukelj osvojio je zlatnu medalju i opet postavio novi državni rekord od 570 krugova.

Preporučeno
Najnovije