TORBA na dar

BISERKA HORVAT IZ TURČIŠĆA U košarici i Međimurje

- Najviše volim čitati novosti i zanimljivosti iz okolnih općina, a rado pogledam i recepte, otkrila nam je Biserka

Domaćicu Biserku Horvat (50) zatekli smo dok je obavljala kupovinu u novootvorenoj trgovini Krk u Turčišću. Uz svakodnevne prehrambene proizvode u košarici se našlo i Međimurje, pa smo Biserku upitali o njenim najdražim rubrikama:

– Najviše volim čitati novosti i zanimljivosti iz okolnih općina, a rado pogledam i recepte, otkrila nam je Biserka te dodala da ima i vrt, pa rado pročita članke posvećene zaštiti bilja ali i članke o glazbi:

– Osobno se ne bavim glazbom ali volim glazbu, stoga me uvijek razvesele članci o glazbenicima i koncertima, napominje Biserka.

Kako naša sugovornica ističe, svoju najdražu tiskovinu najčešće čita ponedjeljkom navečer, a u tome joj je bitno da ima mir:

– Međimurje čitam nakon što završim sa svim dnevnim obavezama, a pročitam sve, od prve do zadnje stranice, ističe Biserka.

Uz našu sugovornicu Međimurje čitaju i ostali ukućani, a to su Biserkin suprug Dražen, sinovi Nino i Luka te kako Biserka posebno ističe, osamdesetogodišnja baka Marija koja je čitatelj Međimurja od kada ju Biserka poznaje.

Našoj sugovornici smo za što ugodniju kupnju poklonili torbu s logom lista Međimurje, a u njoj je ubrzo završio i novi primjerak naše tiskovine.

Preporučeno
Najnovije