U srijedu predavanje o Zori, volontiranju i EU volonterskoj službi

Udruga Zora u srijedu, 11. travnja od 12 do 13 sati u velikoj dvorani za sastanke na adresi A. Schulteissa 19 u Čakovcu održat će predavanje za svoje članove, volontere, simpatizere i sve koje interesira rad udruge Zora, volontiranje i mogućnost odlaska na volontiranje u inozemstvo u sklopu Europske volonterske službe.

Marina Kolar, izvršna direktorica, predstavit će rad udruge te približiti značaj udruga i pojedinaca u razvoju lokalne zajednice.

Znate li da ove godine udruga Zora slavi devet godina postojanja?

Uvod u volontiranje i volontiranje u udruzi predstavit će Margareta Mihalic. Također, volonteri/ke, provoditelji nedavno završene inicijative mladih “Dobro biram volontiram”, prenijet će svoja iskustva volontiranja. Kako Europska volonterska služba funkcionira u praksi te na koji način se vi možete prijaviti govorit će Filipa Blažon.

Od ove godien Zora je akreditirana za aktivnosti koordinacije, ugošćivanja i slanje volontera/ki u sklopu Europske volonterske službe. Imate li hrabrosti otići od kuće na duže vrijeme i upoznati novu kulturu, a usput se aktivno angažirati u radu s osobama s posebnim potrebama, radu s mladima ili pak na području zaštite okoliša zemlje u koju odlazite (prema vlastitom odabiru), pozivaju vas da se svakako informirate jer je udruga u mogućnosti poslati troje EVS volontera u 2012. godini.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije