Centar dr. Rudolf Steiner organizira poljoprivredni tečaj

Centar dr. Rudolf Steiner organizira poljoprivredni tečaj

U subotu 14. travnja te u nedjelju 15. travnja 2012. Centar dr. Rudolf Steiner organizira poljoprivredni tečaj. Okupljanje sudionika radionice je u 9:30 u restoranu Stari Krov u Donjem Kraljevcu, Kolodvorska 54, nakon čega slijedi odlazak u vrt u kojem će se održati radionica. Preporuča se ponijeti prikladnu odjeću, obuću i rukavice za rad u vrtu.

Organizator može osigurati ručak po cijeni od 25 kn, te noćenje s doručkom u pansionu Stari Krov po cijeni od 195 kn i mogućnost privatnog smještaja po cijeni od 70 kn (potrebno se prijaviti). Za sudjelovanje je potrebno popuniti prijavnicu koju možete naći na internet stranicama Općine Donji Kraljevec.

Poljoprivredni tečaj i radionicu vodit će Drago Purgaj, agronom/voćar, Demeter poljoprivrednik, predsjednik Biodinamičkog društva Podravje, član skupštine IBDA i član Međunarodnih strukovnih skupina za biodinamičke preparate i voćarstvo. Cijena sudjelovanja na predavanjima i radionici je 60 kn po danu za jednu osobu, a za sva tri dana cijena je 150 kn po osobi.

U subotu, 21. travnja u vremenu od 10 do 15 sati održat će se radionica na temu Prepariranje kompostne hrpe, izrada pripravka gnoj po Mariji Thun, izrada sumporno-vapnene brozge te miješanje pripravka.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije