MATURANTI

ISPIT ZRELOSTI 4. MT razred Tehničke škole Čakovec: Složan razred, ima i vrsnih sportaša

Njihova razrednica je Jasminka Jelačić, dipl. ing. strojarstva

4. MT razred iz Tehničke škole Čakovec, budući tehničari za mehatroniku, broji 21 učenika. Složan su razred i često organiziraju zajednička druženja. U razredu ima vrsnih sportaša koji su predstavljali svoju školu u odbojci, rukometu, nogometu i atletici.

Kao dio rukometnog tima bili su 2. na Županijskom natjecanju, a ove godine su se plasirali na Državno natjecanje u krosu. Bili su dio tima za izradu i promociju električnog automobila na solarni pogon Solar Car, snimali su ih i za Varaždinsku televiziju. Dobri su učenici, a uz malo truda mogli bi biti i izvrsni. Imaju velik potencijal, ali ih je korona spriječila da postignu neke svoje ciljeve.

U ove tri godine bili su samo na jednom izletu i nadaju se da će unatoč koroni uspjeti otići na jako željeni maturalac. Rado bi da, osim virtualne nastave, samoizolacije i privikavanja na “novo normalno”, iz srednje škole ponesu i što više lijepih uspomena.

4. MT razred čine Marcel Branda, Maksim Erdelji, Vito Felak, Jan Haček, David Herman, Dorian Hrustek, Filip Kalšan, Lovro Kolarić, Dorijan Kralj, Luka Magdalenić, Jakša Miholček, Marin Murk, Mihael Murković, David Nemec, Matija Novak, Rafael Ramić, Jan Sinković, Petar Strahija, Gabriel Šimeg, Patrick Štefić i Kevin Vuković. Njihova razrednica je Jasminka Jelačić, dipl. ing. strojarstva.

Preporučeno
Najnovije