Palinovec: Branio konobaricu, pa dobio batine od dvojice iz Piškorovca

U Palinovcu u caffe baru kao i na parkiralištu ispred lokala 31. ožujka oko 20,55 sati, 23-godišnjak i 31-godišnjak iz Piškorovca teško su tjelesno ozlijedili 44-godišnjeg muškarca iz Palinovca.

Jedan od dvojice izgrednika, najprije je razbio dvije čaše, a nakon toga je ošamario konobaricu. Oštećeni je na to reagirao u cilju zaštite konobarice nakon čega je jednog izgrednika šakom udario. Potom su izašli iz lokala i pozvali 44-godišnjaka da izađe van gdje je došlo do fizičkog obračuna u kojem su ga izgrednici oborili na tlo te su ga izudarali rukama i nogama. Provedenim alkotestiranjem utvrđeno je da je oštećeni u trenutku događaja bio pod utjecajem alkohola u količini od 1,05 g/kg.

Prebijenom muškarcu pružena je liječnička pomoć u Županijskoj bolnici Čakovec gdje je utvrđeno da je zadobio teže tjelesne ozljede pa je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv počinitelja slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu, dok protiv trojice učesnika slijedi podnošenje optužnog prijedloga Prekršajnom sudu u Čakovcu zbog narušavanja javnog reda i mira.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije