JAVNI POZIV

OPĆINA OREHOVICA Objavljen Javni poziv investitorima za iskazivanje interesa za ulaganje u investicije u gospodarskoj zoni Podbrest

Rok za podnošenje pisma namjere je do 25. veljače 2022. godine

Predmet javnog poziva je iskazivanje interesa potencijalnih investitora za ulaganje u investicije u gospodarskoj zoni Podbrest, na k.č.br. 3492/1, 3492/3, 3492/5, 3492/6, 3492/8, 3492/9, 3492/10, 3492/11, 3492/12, 3492/14, 3492/15, 3492/16 k.o. Podbrest.

Cilj ovog javnog poziva je ispitivanje interesa potencijalnih investitora u ulaganje u razvoj gospodarstva. Područje se nalazi u izdvojenom građevinskom području izvan naselja- gospodarske, proizvodne namjene.

ISKAZIVANJE INTERESA

Interes se iskazuje dostavom pisma namjere koje mora sadržavati:

a) opis planirane buduće investicije s opisom popratnih sadržaja

b) prijedlog načina reguliranja međusobnih odnosa između Općine i investitora (moguća prodaja od strane općine, davanje prava građenja i sl.)

c) sve potrebne informacije o podnositelju pisma namjere:

– navesti osnovne informacije o pravnoj osobi, podatke iz sudskog registra, podatke o djelatnosti, podatke o osobi za kontakt

– popis dosadašnjih realiziranih projekata sličnog sadržaja

– podatke o financijskom stanju pravne osobe i mogućnosti realiziranja planiranog projekta

Pristigla pisma namjere Općina će analizirati te utvrditi da li koje od predloženih rješenja može biti prihvatljivo za daljnju suradnju na planiranju razvoja gospodarske zone u Podbrestu.

UVJETI JAVNOG POZIVA

Objava ovog Javnog poziva ili primitak bilo kakvog pisma namjere odnosno iskaza interesa ne predstavlja nikakvu obvezu Općine Orehovica za sklapanje ugovora niti može predstavljati osnovu za bilo kakav zahtjev podnositelja pisma namjere za ispunjavanje bilo koje činidbe, po bilo kojoj osnovi.

Podnositelji pisma namjere nemaju pravo na naknadu bilo kakvih troškova u vezi s izradom i podnošenjem pisma namjere.

Općina Orehovica može u bilo kojem trenutku bez obrazloženja prekinuti postupak po ovom Javnom pozivu.

Općina Orehovica zadržava pravo da ne izabere niti jedno pismo namjere pristiglih na ovaj Javni poziv.

Potencijalni investitori svoja pisma namjere za iskaz interesa za ulaganje u investicije u gospodarskoj zoni Podbrest mogu dostaviti na adresu: Općina Orehovica, Čakovečka 9, 40322 Orehovica, s naznakom “PISMO NAMJERE – GOSPODARSKA ZONA PODBREST – ne otvaraj”.

Rok za podnošenje pisma namjere je do 25. veljače 2022. godine.

Preporučeno
Najnovije