Odbojka: Gotovo doigravanje za Centrometal

U uzvratnoj utakmici četvrtfinala doigravanja odbojkaši zagrebačke Mladosti pobjedili su u Nedelišću Centrometal rezultatom 3:1.

Početak utakmice pripao je črečanskim odbojkašima. Odličnom igrom poveli su u prvom setu 7:4, te su veću razliku održavali do kraja seta. Bilo je 12:7, kasnije 15:9 i 21:17. Međutim Mladostaši su u završnici uspjeli izjednačiti na 23:23. Ipak sa dva uzastopna poena set ide Međimurcima sa 25:23.

Nastavio je Centrometal dobro i u drugom setu, te su stalno vodili u prvom dijelu seta. Zadnje vodstvo imali su kod 12:11. Tada na servis Darka Nojića gosti rade šest uzastopnih poena i time dobivaju znatnu prednost koju održavaju za konačnih 18:25.

U trećem setu izjednačeno do 6:6, a tada opet pet uzastopnih poena ide gostima. Nakon što je napravljena veće razlika trener Kirić vadi iz igre svoje bitne igrače odmarajući ih za četvrti set. Rezultat svega je 13:25.

Vratili su se črečanski odbojkaši u utakmicu i poveli u četvrtom setu 6:3, te održavali razliku od tri poena do 11:8. I onda opet problem na prijemu i gosti preokreću na 11:15. Nisu se domaći predavali, te su opet došli na samo poen zaostatka pri 20:21. Nažalost opet lošim prijemom u završnici seta propuštena je šansa da se ode u peti set. Završilo je 21:25.

Nedelišće, NGC Aton, gledatelja 150
Suci: Zamaklar  (Belišće), Vurušić (Varaždin)

Centrometal: Kovač, Palinkaš, Puđa, Vuk, Križanović, Todorović, T.Posavec, M. Posavec, David, Gotal, Petran, Harambašić (trener Kirić)

Mladost: Čičković, Šmitlehner, D. Nojić, Colić, Tropan, Mrakužić, Šarčević, Mudrovčić, Žanić, Peterlin, Osmokrović, Medan (trener Ž. Nojić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije