Karatistima Globusa osam medalja u Nedelišću

U Nedelišću je protekle subote održan 7. Cro Cup na kojem je nastupilo 300 natjecatelja iz Slovenije, Mađarske i Hrvatske. Na turniru su sudjelovali članovi Karate kluba Globus iz Čakovca i osvojili osam medalja (2 zlatne, 2 srebrne i 4 brončane).

Prva mjesto i zlatne medalje osvojili su Lucija Ružaj – kadetkinje borbe -45kg i Kata team Globus 2 (Matko Legen, Josip Slukić i Kristian Topličanec) – mlađi učenici kate ekipno. Na druga mjesta plasirali su se Matko Legen – mlađi učenice kate i Kata team Globus 1 (Filip Balent, Lovro Balent i Karlo Murk)– mlađi učenici kate ekipno.

Brončane medalje i treća mjesta osvojili su Nikolas Obadić – kadeti borbe -63kg, Miljenko Novaković – kadeti borbe +70kg,  Kata team Globus 1 (Filip Balent, Lovro Balent i Karlo Murk) – učenici kate ekipno i Kata team Globus 2 (Matko Legen, Josip Slukić i Kristian Topličanec) – učenici kate ekipno.

Ovo je ujedno bilo i prvo natjecanje mlađe ekipe u borbama (Filip Balent, Lovro Balent, Matko Legen, Josip Slukić, Kristian Topličanec) koji su prikazali dobre borbe, ali  su nakon neriješenih rezultata izgubili sudačkim preglasavanjem.

Istakli su se Lovro Balent i Josip Slukić koji su došli do polufinala, ali nažalost izgubili u borbama za medalje i na kraju su osvojili peta mjesta. Karatiste su pripremali i vodili na natjecanju treneri Mladen Vizinger, Dejan Slukić i Tihomir Grgić.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije