ZABA donirala računala međimurskim obrtnicima

Zagrebačka banka donirala je šest računala Obrtničkoj komori Međimurske županije koja će se koristiti za informatičku edukaciju obrtnika s područja ove županije. Predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Slavko Faltak ovom prigodom posebno se zahvalio Banci i direktorici poslovnice Čakovec Gordani Purić, što i ovom novom suradnjom potvrđuje kako je partner međimurskim obrtnicima i poduzetnicima.

Naime, Zagrebačka banka i Obrtnička komora Međimurske županije u prosincu 2010. potpisali su Ugovor o poslovnoj suradnji kojim Zagrebačka banka obrtnicima s područja Županije osigurava posebne kreditne uvjete za financiranje obrtnih sredstava. Ova donacija nastavak je uspješne suradnje Banke i međimurske Obrtničke komore u sklopu programa obrtnik&partner.

Taj program, pokrenut u suradnji s Hrvatskom obrtničkom komorom obrtnicima donosi  niz  pogodnosti  i  ušteda, omogućujući im efikasnije poslovanje. U sklopu programa za obrtnike su kreirane posebne ponude kod partnera programa – Zagrebačke banke, Hrvatskog telekoma, Croatia osiguranja i VELPRO-a, a u ovoj akciji partnerima se pridružio i Peugeot sa svojom ponudom.

Individualni obrtnički paketi i posebno prilagođene ponude za obrtnike i poduzetnike samo su dio ovog jedinstvenog projekta čiji cilj je prije svega poticanje obrtništva i poduzetničkog duha kao pokretača svakog gospodarstva.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije