IZVANREDNA IZBORNA SKUPŠTINA NŠ "MEĐIMURJE-ČAKOVEC"

NŠ MEĐIMURJE-ČAKOVEC Bruno Matotek novi predsjednik

Predsjednik je ovlašten da u Izvršni odbor kooptira još šest članova, a Nadzorni odbor nije izabran jer ga se prema postojećem Statutu može ali i ne treba izabrati

Temeljem zahtjeva prema Statutu za to određenog broja članova u prostorijama NK Jadrana Štefanec održana je izvanredna izborna Skupština Nogometnog kluba Nogometne škole”Međimurje-Čakovec”. Kojoj je od 34 prisustvovalo 22 delegata, a sve su odluke donijete jednoglasno bez diskusije. Financijska izvješća i rasprava o trenutnom stanju Škole izostala su, jer dokumentacija nije bila dostupna pa će se o tome raspravljati naknadno. Nije trebalo glasovati ni o nepovjerenju dosadašnjem predsjedniku Deanu Paniću jer je isti koji je ovu odgovornu dužnost obavljao proteklih 11 godina neposredno pred početak Skupštine podnio neopozivu ostavku. Zbog toga je odmah iza toga za predsjednika Nogometnog kluba Nogometne škole “Međimurje-Čakovec” izabran Bruno Matotek, a na njegov prijedlog za članove Izvršnog odbora: Dubravko Stamenković, Kazimir Rodrigue, Marko Majsen, Dubravka Mislović, Nikola Horvat i Nikola Kolarić, a likvidatora Nikola Horvat. Predsjednik je ovlašten da u Izvršni odbor kooptira još šest članova, a Nadzorni odbor nije izabran jer ga se prema postojećem Statutu može ali i ne treba izabrati.

Skupština je završena u rekordno kratkom roku, za tridesetak minuta, novoizabranom rukovodstvu pak predstoj odmah po izboru mnogo toga za rješavati. Na financijskom, organizacijskom, stručnom i natjecateljskom planu. A dobro je da se na Skupštini nije raspravljalo o u posljednje vrijeme također kuloarskim pričama oko “stranih ulagača”, također i o nuđenju “pravnih savjeta” oko organizacije Skupštine. Koja je odlično, efikasno i nadamo se učinkovito organizirana.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije