NOGOMET

IZVRŠNI ODBOR MNS-a Damir Dominić vodi savez do izvanredne skupštine

Još je jednom utvrđeno da će izvanrednoj Skupštini prisustvovati s pravom odlučivanja 74 delegata s 247 glasova, a imenovana je i izborna Komisija (Hrvoje Novak, Ivica Križaić, Damir Lepen-Jurak i Darko Jambrović)

U čakovečkom Hotelu Park održana je 20. sjednica Izvršnog odbora Međimurskog nogometnog saveza kojoj je prisustvovalo sedam članova (Dominić, Uršanić, Kralj, Rajf, Mezga, Čižmešija i Novak), a nisu se odazvali (??): Ganzer, Kos, Košir, Bakač i Cerovec, prisustvovao je i član IO-a HNS-a, donedavni predsjednik Saveza Mato Kljajić.

Sve predložene točke dnevnog reda jednoglasno su usvojene pa će tako dogovorom trojice dopredsjednika do nove izvanredne Skupštine Savez voditi i predstavljati dopredsjednik Damir Dominić. Donijeta je odluka da se izvanredna Skupština MNS-a održi odmah nakon završetka jesenjeg dijela prvenstva, točnije 30.studenoga u 18 sati u Hotelu Park, te da će se zapisnik voditi uz prisutnost javnog bilježnika. Mandat Skupštine trajati će do 9.prosinca 2022. godine kada se prema Statutu treba održati redovna izborna Skupština Saveza. Još je jednom utvrđeno da će izvanrednoj Skupštini prisustvovati s pravom odlučivanja 74 delegata s 247 glasova, a imenovana je i izborna Komisija (Hrvoje Novak, Ivica Križaić, Damir Lepen-Jurak i Darko Jambrović).

Članovi Izvršnog odbora upoznati su s podatkom da je Robert Čižmešija član Komisije za amaterski nogomet HNS-a, a u komisijama HNS-a su i Tomica Kralj u Komisiji za mlađe uzraste, Damir Dominić Komisiji za dijasporu i Mato Kljajić u komisiji za fair play. Na kraju je (6 glasova za 1 suzdržan) pokrenut disciplinski postupak pri HNS-u protiv Dragutina Katalenića i Mišela Ganzera koji su na neuspjeloj izvanrednoj Skupštini postupali suprotno postojećem Statutu MNS-a, a Dragutin Katalenić i suprotno zaključcima NK Dinama Domašinec čiji je bio delegat (pročitan dopis NK Dinama Domašinec).

P.S. Do svega ovoga nije trebalo doći da se je na neuspjeloj izvanrednoj Skupštini “radilo” prema dnevnom redu, predloženom od strane delegata koji su tražili održavanje Skupštine.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije