Disco Šmrk “rasturio” u Murskom Središću

Sada već legendarni revival Disco Šmrk, u subotu je po drugi puta održan u prostorijama caffe bara “Autostop” u Murskom Središću i ponovno je u potpunosti uspio opravdati sva očekivanja organizatora i posjetitelja.

 
Organizacijska ekipa DJ Mario Cilar zvani Cipi, Bojan Bračko zvani Bidjo, Damir Jurinić zvani Peck i Anđelko Martinjak zvani Šprle ( Zlatko Bek zvani Đuka tragično je izostao zbog kratke i teške bolesti) sve je odlično pripremila i provela.

Atraktivan light show, kvalitetan razglas, odlična muzika 80-tih i prije, domaće i strane pjesme, rock, pop, disco…Bilo je tu za svakoga ponešto, plesalo se, pjevalo i nazdravljalo. Oboren je i rekord jer se oko 250 izrazito raspoloženih ljudi dobro zabavljalo čemu u prilog ide non stop puni plesni podij, gužva na šanku…

 
Zadnja pjesma puštena je oko 4 sata ujutro i sve je prošlo u najboljem redu. Organizatori zahvaljuju svim Središčankama i Središčancima, svim “strancima”, bivšim i budućim posjetiteljima Disca Šmrk, kao i caffe baru “Autostop” koji se pokazao odličnim domaćinom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije