NOGOMET

ZANIMLJIVA SUBOTA Podjela bodova u Prelogu, Slavlje Nedelišća i Podturna u derbijima 1. ŽNL

Pogledajte rezultate nedjeljnih susreta

3. HNL Sjever na rasporedu su utakmice 7. kola. Ove subote Polet je otputovao na teško gostovanje kod Radnika u Križevce i upisao je poraz, 1:0. Međimurje je gostovalo u Orahovici kod Papuka te je također poražen s 1:0. Rudar je u Murskom Središću u ‘derbiju začelja’ dočekao ekipu Virovitice i utakmica je završena podjelom bodova, 1:1, a jedini strijelac je bio Filip Škvorc

7. kolo:

Rudar – Virovitica 1:1

Radnik-Križevci – Polet 1:0

Papuk – Međimurje 1:0

4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 6. kola. U jedinom subotnjem susretu, Mladost Komet u Prelogu je dočekala lidera prvenstva, ekipu Zelengaja koja je u 5 susreta upisala isto toliko pobjeda. Mladost je došla do boda, utakmica je završena podjelom bodova, 2:2.

Subota:

Mladost Komet – Zelengaj (Kučan Donji) 2:2

Nedjelja: Dinamo – Ivančica, Naprijed – Jalžabet, Dubravka-Zagorac – Mladost (Sveta Marija), Plitvica – Draškovec-Geothermae, Bednja – Galeb. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Podjela bodova u Prelogu

1. ŽNL na rasporedu su utakmice 8. kola. U derbiju kola sastali su se Graničar iz Kotoribe i Nedelišće. Susret je to ekipa koje su kroz dugo godina bili rivali u 3. HNL Sjever i 4. HNL. Domaćin je poveo pogotkom Igora Gala, a gosti su zabili iz dva slobodna udarca, strijelci su bili Saša Treska i Vedran Kršlak. Gostima je u 25. minuti isključen Nino Pintarić, te su promašili jedanaesterac. U drugom velikom i zanimljivom derbiju, Podturen je na svom Trnocu dočekao Polet iz Pribislavca te su i ovaj put gosti vidjeli mnoštvo golova, završilo je pobjedom domaćina 5:3. Omladinac je u Novom Selu Rok dočekao ekipu Bratstva iz Savske Vesi koji su puno bolje ušli u sezonu od domaćina, ali ovaj put je domaćin slavio 2:1. Sloga je u Čakovcu dočekala vrlo dobru ekipu Trnave iz Goričana koja je u prošlom kolu slavila protiv favoriziranih gostiju iz Kotoribe, a u ovom susretu su također slavili, 0:3. U Macincu su se sastale dvije ekipe koje trenutno svoje domaće utakmice igraju na tom terenu, Centrometal je dočekao vrlo neugodnu ekipu susjednog Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca, te je završilo ‘miroljubivom’ podjelom bodova, 1:1. Dinamo iz Palovca je dočekao ekipu Dubravčana iz Donje Dubrave i gosti su slavili 0:2.

Subota:

Omladinac (NSR) – Bratstvo (SV) 2:1

Graničar (K) – Nedelišće 1:2

Sloga (Č) – Trnava 0:3

Podturen – Polet (P) 5:3

Centrometal – Jedinstvo (GM) 1:1

Dinamo (P) – Dubravčan 0:2

Nedjelja: Croatia – BSK, Sloga (Š) – Venera PMP, Međimurec – Bratstvo (J). Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Gostujuće slavlje Dubravčana

2. ŽNL-A igraju se utakmice 7. kola. 

Subota:

Drava (K) – Radnički 1:5

Mladost (I) – Hodošan 1:4

Nedjelja: Budućnost (P) – Omladinac (DS), Borac PMP – Mladost (D), Otok – Borac (DH), Vidovčan – Spartak, Drava (DM) – Kraljevčan 38, Jadran – ČSK. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Visoko slavlje Hodošana u Ivanovcu

2. ŽNL-B igraju se utakmice 7. kola. 

Subota:

Sloboda (S) – Budućnost (M) 2:2

Mali Mihaljevec – Mura 2:0

Vučetinec – Sokol 3:6

Nedjelja: Trnovec – Hajduk (Š), Zasadbreg 77 – Sloboda (M), Pobjeda – Strahoninec, Plavi (Pek.) – Hajduk (B), Omladinac (M) – Pušćine. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

3. ŽNL igraju se utakmice 7. kola. Sve utakmice su se odigrale u subotu.

Donji Koncovčak – Graničar (N) 2:1

Bratstvo (P) – Dubrava 0:0

Međimurje-Čakovec – Jedinstvo (NSnD) 0:3

Torpedo – Napredak 4:2

Parag je slobodan. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije