NOGOMETNI VIKEND

NOGOMET Mladost Komet dočekuje Zelengaj, derbi starih rivala u Kotoribi

Pogledajte parove i delegirane suce

U 3. HNL Sjever na rasporedu su utakmice 7. kola. Ove subote Polet putuje na teško gostovanje kod Radnika u Križevce. Međimurje gostuje u Orahovici kod Papuka. Obje utakmice se igraju od 15 sati. Rudar u Murskom Središću u ‘derbiju začelja’ dočekuje ekipu Virovitice. Dogovorom klubova, utakmica započinje u 16 sati.

7. kolo:

Rudar – Virovitica

Radnik-Križevci – Polet

Papuk – Međimurje

U 4. NL ČK-VŽ na rasporedu su utakmice 6. kola. U jedinom subotnjem susretu, Mladost Komet u Prelogu dočekuje lidera prvenstva, ekipu Zelengaja koja je u 5 susreta upisala isto toliko pobjeda. U nedjeljnim susretima, Dinamo u Domašincu dočekuje vrlo dobru Ivančicu iz Ivanca. Naprijed na svom terenu dočekuje ekipu Jalžabeta. Mladost iz Svete Marije gostuje u Turčinu kod Dubravke-Zagorac i sve osim uvjerljive pobjede gostiju bilo bi ogromno iznenađenje. Draškovec gostuje u Gojancu kod Plitvice. Galeb nakon prve pobjede putuje na jako teško gostovanje kod ekipe Bednje.Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Subota: Mladost Komet – Zelengaj (Kučan Donji), Nedjelja: Dinamo – Ivančica, Naprijed – Jalžabet, Dubravka-Zagorac – Mladost (Sveta Marija), Plitvica – Draškovec-Geothermae, Bednja – Galeb

U 1. ŽNL na rasporedu su utakmice 8. kola. U derbiju kola sastaju se Graničar iz Kotoribe i Nedelišće. Susret je to ekipa koje su kroz dugo godina bili rivali u 3. HNL Sjever i 4. HNL i statistika govori da su odigrali 36 međusobnih utakmica, Graničar je ostvario16 pobjeda i dva remija, dok je Nedelišće pobijedilo u 18 utakmica uz gol razliku  93:69 u Graničarovu korist, publiku svakako čeka zanimljiv dvoboj. U drugom velikom i zanimljivom derbiju, Podturen na svom Trnocu dočekuje Polet iz Pribislavca, ranijih sezona publika je uživala u vrlo dobrim utakmicama. Omladinac u Novom Selu Rok dočekuje ekipu Bratstva iz Savske Vesi koji su puno bolje ušli u sezonu od domaćina. Sloga u Čakovcu dočekuje vrlo dobru ekipu Trnave iz Goričana koja je u prošlom kolu slavila protiv favoriziranih gostiju iz Kotoribe. U Macincu se sastaju dvije ekipe koje trenutno svoje domaće utakmice igraju na tom terenu, Centrometal dočekuje vrlo neugodnu ekipu susjednog Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca. Dinamo iz Palovca dočekuje ekipu Dubravčana iz Donje Dubrave. U nedjeljnim susretima, posljednje plasirana Croatia u Orehovici dočekuje lidera prvenstva BSK iz Belice koji uvjerljivo slave u svim susretima. Sloga u Štrigovi nakon prošlotjednog teškog poraza dočekuje ekipu Venere i pokušat će slaviti preed svojom publikom. U vrlo zanimljivom susretu, Međimurec dočekuje Bratstvo iz Jurovca. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Subota: Omladinac (NSR) – Bratstvo (SV), Graničar (K) – Nedelišće, Sloga (Č) – Trnava, Podturen – Polet (P), Centrometal – Jedinstvo (GM), Dinamo (P) – Dubravčan. Nedjelja: Croatia – BSK, Sloga (Š) – Venera PMP, Međimurec – Bratstvo (J). 

U 2. ŽNL-A igraju se utakmice 7. kola. Dva dvoboja na rasporedu su u subotu, a svi ostali u nedjelju. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Subota: Drava (K) – Radnički, Mladost (I) – Hodošan. Nedjelja: Budućnost (P) – Omladinac (DS), Borac PMP – Mladost (D), Otok – Borac (DH), Vidovčan – Spartak, Drava (DM) – Kraljevčan 38, Jadran – ČSK.

2. ŽNL-B igraju se utakmice 7. kola. U subotu se igraju tri susreta, svi preostali u nedjelju. Utakmice se igraju s početkom u 16 sati.

Subota: Sloboda (S) – Budućnost (M), Mali Mihaljevec – Mura, Vučetinec – Sokol. Nedjelja: Trnovec – Hajduk (Š), Zasadbreg 77 – Sloboda (M), Pobjeda – Strahoninec, Plavi (Pek.) – Hajduk (B), Omladinac (M) – Pušćine. 

U 3. ŽNL igraju se utakmice 7. kola. Sve utakmice su na rasporedu u subotu s početkom u 16 sati.

Donji Koncovčak – Graničar (N), Bratstvo (P) – Dubrava, Međimurje-Čakovec – Jedinstvo (NSnD), Torpedo – Napredak. Parag je slobodan. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije