Komentar nedjeljnog kola: Spartak pobijedio Polet, BSK opet lider

3. HNL Sjever: Porazi Graničara i Nedelišća

Graničar je u Kotoribi dočekao Podravinu iz Ludbrega ok koje je poražen 0:2. Kotoripčani su primili po jedan gol u svakom poluvremennu. Nedelišće pak je izgubilo u Grabrovnici od Croatie 4:2. Prvi dio završio je 2:2. Nedelišće je povelo 0:1, Croatia preokrenula na 2:1 da bi Nedelišće poravnalo na 2:2. U drugom dijelu dva gola Croatie za pobjedu 4:2.

1. MNL: Poraz Poleta, BSK opet lider

Polet iz Svetog Martina na Muri gostovao je kod Spartaka gdje je poražen 2:0 primivši oba gola u drugom dijelu.

Jutrošnjom pobjedom nad Čukovcem BSK je opet prvi. Pušćine je kod kuće s 1:4 poraženo od Sokola. Dečki iz Vratišinca su već nakon prvog dijela imali veliku prednost od 2:0. U Crikovljanu su se Naprijed i Mladost iz Ivanovca razišli s miroljubivih 2:2.

Prvi dio su dobili Ivanovčani 2:1, a jedan gol je Naprijedu u nastavku bio dovoljan za domaći bod. Trnava je velikim preokretom dobila Dubravčana 3:2. Gosti su u prvom dijelu poveli 0:2, no Trnava vraća na 2:2. U drugom dijelu Trnava zabija treći gol za sva tri domaća boda. Najuvjerljiviji domaćin bio je Podturen koji je Dinamo iz Palovca ispratio rezultatom 4:0 zabivši po dva gola u svakom poluvremenu.

1. MNL 18. kolo: Omladinac (NSR): Centrometal 0:2 (subota), Sloboda (S) – Sloga (Č) 2:1 (subota), Čukovec 77 – BSK 0:2 (nedjelja u 10,30 sati), Pušćine – Sokol 1:4, Naprijed – Mladost (I) 2:2, Spartak – Polet (SMnM) 2:0, Trnava – Dubravčan 3:2, Podturen – Dinamo (P) 4:0.

2. MNL istok: Mladost s pet golova opet na pet bodova prednosti

U susretu dviju Mladosti uspješnija je bila ekipa iz Palinovca. Nogometaši iz Svete Marije morali su priznati primat imenjaku iz Palinovca koji ih je porazio s visokih 5:1. Ovom pobjedom Palinovčani opet imaju pet bodova više od drugog Hodošana.

U Donjem Mihaljevcu Drava i Galeb su odigrali 3:3. Nogometaši iz Oporovca su dobili prvi dio 3:2. Drava zabija gol u drugom dijelu za domaći bod. Dubrava je u Sivici primila jedan gol od Vidovčana u prvom dijelu koji je bio dovoljan da gosti odu kući s punim plijenom. Dinamo je u Domašincu ostao bez struje nakon poraza od Draškovca 0:3.

Gosti su zabili u prvom dijelu dva gola i u drugom dijelu dodali još jedan. Croatia Orehovica i Graničar Novakovec odigrali su 1:1. Gol domaćina u prvom dijelu i gol gosta u drugom dijelu značio je podjelu bodova. Fenjeraš Borac je na svom terenu nadvisio ČSK s 4:2. Dečki iz Turčišća su odigrali furioznih prvih 45 minuta kada su poveli 4:1. ČSK je golom u drugom dijelu tek malo ublažio poraz.

U dva kola Bratstvo iz Savske Vesi osvojilo je svih šest bodova. Bratstvo je danas odigralo odličnu utakmicu pobijedivši petoplasirani Kraljevčan s 4:0. domaći dečki dali su po dva gola u svakom poluvremenu.

2. MNL istok 17. kolo: Hodošan – Budućnost (P) 0:1(subota), Drava (DM) – Galeb 3:3, Dubrava – Vidovčan 0:1, Mladost (SM) – Mladost (Pal.) 1:5, Dinamo (D) – Draškovec 0:3, Croatia – Graničar (N) 1:1, Borac – ČSK 4:2, Bratstvo (SV) – Kraljevčan 38 4:0.

2. MNL zapad: Trica Rudara

Rudar je nastavio pobjednički niz te u ovom kolu u Mihovljanu pobijedio Slobodu 3:0 zabivši sva tri gola u prvom poluvremenu. Jedinstvo je jednim golom na svom terenu u Gornjem Mihaljevcu u prvom dijelu pobijedilo Hajduk 1:0. Ovom pobjedom jedinstvo se izjednačilo s drugoplasiranom Venerom. Trnovec je susjeda na tablici Zasadbrega ispratio s tri gola u mreži. Domaća je ekipa zabila gol u prvom i dva u drugom poluvremenu. Tri utakmice završile su istim rezultatom. U Selnici je Mladost pobijedila Bratstvo Jurovec 2:1 s time da su svi golovi pali u prvom dijelu. U Kuršancu je Drava bila bolja od Jedinstva iz Novog Sela na Dravi 2:1. Prvi dio završio je 1:1. nogometaši iz kuršanca golom u nastavku igre osvojili su važne domaće bodove. Šenkovec je pobijedio Muru 2:1. Domaćin je prvi dio dobio 1:0, u drugom povisio na 2:0, da bi Mura smanjila na 2:1. u Peklenici su Plavi i Međimurec odigrali 1:1 zabivši oba gola u prvom dijelu. Gost je poveo, a domaćin izjednačio.

2. MNL zapad 17. kolo: Strahoninec – Venera 0:0 (subota), Sloboda (M) – Rudar 0:3, Jedinstvo (GM) – Hajduk 1:0, Trnovec – Zasadbreg 3:0, Mladost (S) – Bratstvo (J) 2:1, Drava (K) – Jedinstvo (NSD) 2:1, Šenkovec – Mura 2:1, Plavi (Pek.) – Međimurec 1:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije