POKLON IZ LISTA MEĐIMURJE

IVAN NOVAK IZ ŠTRIGOVE Kišobran u pravi čas!

Ivana Novaka iz Štrigove zatekli smo kako "zbigecani" pješice ide kući od doma kulture u kojem je upravo vodio svečanost

– Evo, mogao sam i pokisnuti, sad više neće biti problema! – radosno je rastvorio kišobran s logom lista Međimurje koji smo mu darovali. Vjeran je čitatelj lista Međimurje, kaže da kupuje svaki broj. Kupio je novi primjerak i u prodavaonici ispred koje smo ga susreli.

– List Međimurje je tradicija u našoj kući – priča nam. Ivan Novak je amaterski glumac i voditelj dramske sekcije KUD-a Sveti Jeronim iz Štrigove. Piše, glumi i režira, a najviše voli seosku tematiku.

– Draže su mi predstave o vremenima prije pojave mobitela. Razne coprnije i zdravo-seljački humor mnogo bolje prolaze kod publike – kaže. Potom dodaje da su mu specijalnost – zamjene za porodiljne i godišnje!

– Završio sam ekonomiju na MEV-u i prošao niz zamjena. Posljednji mi je angažman bio u štrigovskoj turističkoj zajednici. Sad ću u Međimurju pročitati ponudu slobodnih radnih mjesta, a onda odmah prelazim na kulturu – kazao nam je i produžio kući s novim kišobranom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije