- Ovo što smo danas probali je fantazija. Naš sin ima puno ambicije, volje i ljubavi prema kuharstvu! Njegova hrana i njegovi tanjuri prava su umjetnost - kaže ponosni otac Zoran
Za ime Amosa Novaka zasigurno ste čuli. Ovaj 20-godišnji mladić dolazi iz Dragoslavca i već sada poznati je međimurski kuhar.
Amos je uspješno završio Srednju školu Prelog i iza sebe ima zapažene rezultate s raznih kulinarskih natjecanja. Radi u jednom poznatom restoranu u gornjem Međimurju. Danas je imao slobodan dan i odlučio je kod kuće za svoje najdraže pripremiti nešto neobično i fino. Odlučio se za predjela – Jakobove kapice i smokve na dva načina.
– Ovo što smo danas probali je fantazija. Naš sin ima puno ambicije, volje i ljubavi prema kuharstvu! Njegova hrana i njegovi tanjuri prava su umjetnost – kaže ponosni otac Zoran.
Želimo Amosu puno uspjeha u svijetu kuhanja!