Karate: Braća Muršić ponovno na vrhu

Karate: Braća Muršić ponovno na vrhu

U Virovitici je održan međunarodni karate turnir na kojem je sudjelovalo 750 natjecatelja iz sedam država. Čalnovi KK Mala Subotica braća Vilim i Fabijan Muršić ponovno su bili uvjerljivi.

U uzrastu učenika (10 i 11godina) u poluteškoj kategoriji -42 kg Fabijan Muršić je osvojio zlato nakon što je pobijedio predstavnika Zagrebačkog karate saveza  rezultatom 3:0, a zatim je bio bolji od predstavnika Karate kluba “Nova Gradiška” rezultatom 6:0.

U polufinalu je pobijedio reprezentativca Mađarske 6:3, a u finalu predstavnika Karate kluba “Đurđevac” 5:0. U najtežem polufinalnom meču Fabijan je uspio plasirati dvije zahtjevne nožne tehnike u glavu mađarskom reprezentativcu, a svaka od tih tehnika nosi 3 boda.

U uzrastu mlađih kadeta (12 i 13 godina) u lakoj kategoriji -41 kg Vilim Muršić je pobijedio predstavnika Zagrebačkog karate saveza 8:0, slijedile su pobjede protiv predstavnika Karate kluba “Slavonski Brod”  8:0, a u polufinalu protiv člana Karate kluba “Virovitica” 5:0.

U finalu je izgubio meč tijesnim rezultatom 0:1 od dječaka iz zagrebačkog Karate kluba “Student”. Tri  puta je pogodio nogom glavu protivnika, ali su za svaki udarac suci dali opomenu zbog prejakog kontakta.

Odličnim rezultatima na ovom međunarodnom turniru Vilim i Fabijan su nastavili kontinuitet vrhunskih rezultata.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije