Sportski vikend

2. HNL: Međimurje traži puni plijen protiv Hrvatskog dragovoljca; 3. HNL: Polet, Mladost i Graničar domaćini; Međimurske nogometne lige: Tri subotnje utakmice; Rukomet: Čakovčani u Vinkovcima; Odbojka: Centrometal dočekuje posljednji Split; Košarka: Međimurje i Rudar traže domaće pobjede; Kuglanje: Čakovec ugošćuje Zanatliju; Atletika: Dvoransko prvenstvo.

U drugom susretu nastavka prvenstva 2. HNL Međimurje dočekuje ekipu Hrvatskog dragovoljca. Želi li se pobjeći sa začelja tablice domaći bodovi su neophodni. Dragovoljac je u prošlom kolu dobio Dugopolje 4:1, a tjedan dana prije Čakovčani su odigrali s Dugopoljem 1:1 što je dovoljno upozorenje za Međimurje. Utakmica se igra u subotu od 15:00 sati.

U 3. HNL sjever Polet u Pribislavcu dočekuje Bjelovar, u Prelogu će Mladost ugostiti Bjelovar, dok će u Kotoribi Graničar odmjeriti snagu s Podravinom. Čakovec gostuje kod Križevaca, a Nedelišće u Grabrovnici kod Croatie.

U 1. MNL u subotu od 15:00 sati igrat će Omladinac Novo Selo Rok i Centrometal Macinec te Sloboda Slakovec i Sloga Čakovec. Čukovec ’77 u nedjelju u 10:30 sati dočekuje vodeći BSK iz Belice. U 2. MNL istok u subotu u 15:00 sati Hodošan je domaćin Budućnosti iz Podbresta. U 2. MNL zapad u subotu je Strahoninec domaćin Veneri. Svi ostali susreti počinju u nedjelju u 15:00 sati.

U rukometnoj Premijer ligi Međimurje putuje u Vinkovce kod Spačve. U 2. ligi za žene Zrinski je gost Podravki Lino, a rukometaši Preloga dočekuju Borovo.

Centrometal u 1. odbojkaškoj ligi u subotu u 19:30 sati dočekuje posljednji Split. U 2. ligi za žene Kaštel gostuje kod druge ekipe Mladosti. Kod odbojkaša Totovec u subotu u 17:00 sati u dvorani Učiteljskog fakulteta ugošćuje drugu ekipu Mladosti, a Nedelišće je gost Petrinji.

U košarkaškoj A – 2 ligi Sjever Međimurje i Mladost igraju u subotu od 18:30 sati u dvorani 2. osnovne škole, a Rudar u Murskom Središću od 19:00 sati ugošćuje Podravac. Čakovec gostuje u subotu kod Ivančice od 19:00 sati.

U 2. kuglačkoj ligi Čakovec je domaćin Zanatliji iz Siska, a Željezničar gostuje kod Sirele.

U subotu će se održati dvoransko atletsko prvenstvo Međimurja za kadetkinje i kadete te limačice i limače od 10:00 sati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije