Donja Dubrava: Godišnja skupština Puhačkog orkestra

U subotu, 3. ožujka održana je redovna izvještajna Skupština Puhačkog orkestra Općine Donja Dubrava. Predsjednik orkestra Zoran Horvat ponosno je podnio izvješće o radu za prošlu godinu u kojoj su mladi glazbenici odradili trinaest nastupa te imali jedan zajednički izlet.

Posebno je spomenuo dosad najveći projekt orkestra, organizaciju 18. smotre puhačkih orkestra Međimurske županije koja je lani održana u Donjoj Dubravi u sklopu IPA programa “Kre Mure” koji je financirala EU.

Horvat je izdvojio i dvodnevno gostovanje orkestra iz Vrbovskog te uspješan noćni koncert održan u mjesnom parku u sklopu spomenutog gostovanja. U planu za iduću godinu, uz redovne nastupe, je putovanje u Mađarsku (nastup i izlet na Balaton) te odlazak u Mariju Bistricu.

Na Skupštini su predane zahvalnice pojedincima koji su doprinijeli uspješnom radu orkestra u prošloj godini. Primili su ih: Josip Radmanić (donirao saksofon), Damir Međimurec (donirao klarinet), Nikola Matulin (za stručnu pomoć), Antun Horvat (za autorski rad na kompoziciji “Vu Dobravi”), te Đuro Pačandi, Zdravko Rašić i Ivan Brljak za financijsku pomoć.

Skupu su bili nazočni načelnik Marijan Varga, ravnateljice osnovne škole i dječjeg vrtića, Mirjana Ribić i Dubravka Horvat te predsjednici ostalih donjodubravskih udruga.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije