Pavličić i Nogometni klub Čakovec dobili dio novca

Nogometaši Varaždina ipak su otputovali u Pulu i danas će igrati utakmicu protiv Istre. Predsjednik kluba Boris Solomun u posljednji čas “izmislio” je određenu svotu novca koja je uplaćena vjerovnicima koji su zatim pristali povući svoje zahtjeve za suspenzijom, javlja portal eVarazdin.hr.

Dogovor sa klubom i skidanje suspenzije potvrdio je za eVarazdin.hr i najveći vjerovnik, bivši igrač Milan Pavličić, kojem NK Varaždin duguje ukupno oko 1,2 milijuna kuna.

– Jutros oko 8 sati uplaćeno mi je oko 100 tisuća kuna i povukao sam suspenziju. Riječ je o privremenom rješenju jer mi je obećano da ću do srijede dobiti još oko 200 tisuća kuna. Ako ne ispune to obećanje suspenzija ponovno stupa na snagu sljedeći vikend – rekao je Pavličić.

Manja svota novca u subotu ujutro uplaćena je i NK Čakovcu pa je i taj klub privremeno povukao svoj zahtjev za suspenzijom NK Varaždina.

– Dobili smo manji iznos novca i kao znak dobre volje privremeno povukli zahtjev za suspenzijom i poslali nagobu u HNS. Očekujemo da nam NK Varaždin u tjednim obrocima isplati sav novac do zadnja dva kola prvoligaške sezone. Dakle, Varaždinci bi nam svaki tjedan trebali platiti dio novca od ukupno oko 30 tisuća eura koliko nam duguju – poručio je predsjednik NK Čakovca Dušan Mikolaj.

Varaždinci su tako privremeno izbjegli katastrofu, ali već sljedeći tjedan ponovno donosi borbu za goli život.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije