Turistička agencija Insula otvorila vrata u Prelogu

U petak u 11 sati svoja vrata otvorila prva poslovnica Turističke agencije Insula u gradu Prelogu.

Uz prigodni program, nazočnima se obratio Kristijan Kovačić koji je u samom uvodu naglasio da se radi o prvoj trustičkoj agenciji u donjem dijelu Međimurja. Sama agencija će se baviti djelatnošću u emitivnom smislu, radit će sve produkte koji postoje na Hrvatskom tržištu, ali će se isto tako baviti samom promocijom donjeg Međimurja i Međimurja u cijelosti kao prepoznatljive destinacije, kako na hrvatskom tako i međunarodnom tržištu.

– Čvrsto vjerujemo da Međimurje kao turistička destinacija ima pozitivnu budućnosti u intergriranju proizvodnje tradicionalne hrane i ostalih turističkih djelatnosti te da turistička agencija u Prelogu, mladom gradu sa velikim prosperitetom, dopirnosi gospodarskom napretku. Samim tim donje Međimurje ima velikih potencijala u turizmu za budućnost i kvalitetan gospodarski rast donjeg Međimurja. –kazao je Kovačić.

Nazočnima su se obratili gradonačelnik grada Preloga i saborski zastupnik Dragutin Glavina, vlč. Antun Hoblaj, te Marko Puškadija izureda za poljoprivredu i turizam Međimurske županije.

Gradonačelnik Glavina je čestitao i pohvalio otvorenje turističke agencije Insula, prvenstveno zbog gospodarskog napretka samog grada Preloga i donjeg Medjimurja. Napomenu je da u današnje vrijeme pohvalan i hrabar poslovan pothvat. Smatra da Prelog ima prosperitet i dovoljno kapaciteta za iskorištenje svih potencijala u turizmu i da može i doprinijeti napretku turističke agencije, a samim tim i gospodarskom napretku Preloga i okolice.

Velečasni Antun Hoblaj je pohvalio samo otvorenje te je spomenuo i pohvalio sam izbor imena za agenciju. “Insula” predstavlja otok i samim tim se na otok treba dovesti i odvesti ljude tako da je simbolika neminovna. Blagoslovio je sam prostor i u tom smislu dao podršku za napredak same turističke agencije.

Iz međimurske županije nazočnima se obratio Marko Puškadija poželio također svako dobro u poslovnom napretku turističke agencije Insula.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije