Nogometna škola “Međimurje – Čakovec” na Zelenko kupu

I ove je godine Nogometna škola “Međimurje-Čakovec” imala svoje predstavnike na Zelenko kupu u Podturnu. Pod vodstvom trenera Marinka Horvata nastupili su igrači rođeni 2003. i mlađi i to sa tri ekipe. U konkurenciji devet ekipa 1. mjesto osvojila je ekipa N.Š. Međimurje-Čakovec crveni pobijedivši u napetom finalu ekipu N.Š. Međimurje-Čakovec bijeli pogotkom najboljeg igrača turnira Nike Domjanića.

Ekipa plavih nakon lošeg starta na turniru uspjela se plasirati u daljnje razigravanje gdje je poražena od bijelih. Uz najboljeg igrača turnira, iz spomenute škole dolazi i najbolji strijelac turnira Saša Stojko.

Uz najmlađe nastupili su i njihovi stariji kolege pod vodstvom trenera Stanislava Posavca na turnirima  “Fotexove zimske radosti” i Zelenko kupu.

Deset godišnjaci  igrali su na turniru pod nazivom “Fotexove zimske radosti”. Igrale su dvije ekipe Međimurje 1 i Međimurje 2. Ekipa Međimurja 1 u finalu je pobijedila ludbrešku Podravinu 1:0. Najboljim igračem turnira proglašen je Luka Posavec iz Međimurja 1.

Uz nastupe na truniru “Fotexove zimske radosti”, nastupali su i na turniru Zelnko kup u Podturnu i to sa dvije ekipe Čakovec 1 i 2. Druga ekipa je u finalu svladala Graničar iz Kotoribe 2:0.

Za najboljeg igrača proglašen je Borna Štefulj, najbolji strijelac je Nikola Malenović, dok je najbolji vratar Tomi Hatlek. Na turniru Zelenko kup u Novakovcu nastupili su i najmlađi nogometaši iz Nogometne škole “Klipići“.

Oni su odigrali revijalnu utakmicu sa ekipom vršnjaka ekipom “Zelenko” iz Novakovca. Najmlađi su nogometaši pokupili najviše simpatija gledatelja, a zahvaljujući pogotku u zadnjim sekundama susreta slavila je ekipa “Zelenko”.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije