STOLNI TENIS

MSTC Čakovec potvrdio plasman u HEP Superligu

Ovaj plasman je najbolji ekipni rezultat u dvadeset godina djelovanja kluba, na inicijativu Samira Kučevića osnovanoga 12. lipnja 2001. godine

U subotu su u dvorani čakovečke 3. osnovne škole igrači MSTC Čakovec odigrali uzvratni susret za HEP Superligu protiv Mladosti iz Petrinje. Nakon što su s 4:2 bili bolji u prvoj utakmici prošle subote u Zagrebu, Čakovčani su u uzvratu bili još i bolji, prepustivši gostima samo jednu partiju i plasirali se u najviši rang hrvatskoga stolnog tenisa. I u ovoj utakmici najbolji kod Čakovčana s dvije dobivene pojedinačne partije je bio Matija Barić, jednu je dobio Filip Godina, a jedinu svoju je izgubio Filip Godina, ali je zato s Barićem dobio veoma važnu pobjedu para, kojom je već nakon četiri odigrane partije osigurana potrebna treća pobjeda. Ovaj plasman je najbolji ekipni rezultat u dvadeset godina djelovanja kluba, na inicijativu Samira Kučevića osnovanoga 12. lipnja 2001. godine, čija je godišnjica skromno obilježena po završetku  utakmice, a i druga je muška, nakon svojevremeno Mihovljana, koja ga je izborila. Domaćine su u borbi za pobjedu bodrili i mnogobrojni navijači, jasno, uz pridržavanje epidemioloških mjera, a pobjedu, nakon što su  saznali za ishod uzvrata s veseljem pozdravili i stolnotenisači iz drugih klubova Međimurske županije pa i šire.

REZULTATI: MSTC Čakovec – Mladost Petrinja 4:1 (Barić – Majstorović 3:2 /-7, 4, 8, -10, 5/, Panić – Runjić 0:3 /-7, -6, -6/, Godina – Anušić 3:1 /-9, 7, 4, 3/, Barić/Panić – Majstorović/Runjić 3:2 /-5, 9, -10, 7, 10/, Barić – Runjić 3:2 /11, 9, -6, -14, 5/); sutkinja: Bojana Kolarić, Čakovec.

Filip Godina, Filip Panić, Matija Barić i trener Samir Kučević

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije