Sveta Marija: Petnaesti rođendan Društva žena Amalija Kranjec

Na godišnjoj skupštini članice Društva žena Amalija Kranjec iz Svete Marije svečano su obilježile 15.-tu godišnjicu rada. O aktivnostima u prošloj godini govorila je predsjednica Đurđica Slamek.

Spomenula je suorganizaciju fašnjaka, zabavu uz Dan žena, izlet na Krk, sudjelovanje na turnirima u odbojci i beli te susretima sportske rekreacije koje organizira Međimurski savez sportske rekreacije, podjelu darova uz Nikolinje te sudjelovanje na Dječjim ljetnim igrama.Istaknula je i vrlo dobar rad sekcije ručnih radova i organizaciju zdravstveno edukativnih predavanja.

Slamek je predsjednica društva svih petnaest godina i u osvrtu na to razdoblje poručila je kako su volonterstvo i aktivizam najvažnija energija koju društvo treba jer ima moć doprinijeti kvaliteti života zajednice u kojoj djeluje.

Bila je ovo  prigoda da se uruče zahvalnice i priznanja. Zahvalnice za dobru suradnju primili su Općina Sveta Marija, DVD Sveta Marija, NK Mladost, ŠRD Klen i župnik vlč. Pavao Markač. Priznanja za značajan doprinos radu društvu uručena su Vedranki Barić, Štefici Perlić i Đurđici Slamek.

Njihov rad pohvalio je načelnik Dean Hunjadi. Uz čestitke za petnaesti rođendan, pozvao je žene na koncert koji općina organizira povodom Dana žena i to 9. ožujka u Domu kulture u Donjem Mihaljevcu.

Svečani dio skupštine završen je zajedničkom pjesmom Sveta Marijo, mjesto najdraže, a večer je nastavljena uz druženje i ples.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije