UŠLI SMO I U PRESRETAČ

VIDEO Proveli smo dan s međimurskom policijom u velikoj akciji nadzora brzine

Dostavom na elektroničku poštu Policijske uprave međimurske, građani su predložili 83 lokacije za mjerenje brzine

U srijedu, 21. travnja 2021. godine od 00,00 do 24,00 sata, u sklopu tjedna pojačanog nadzora brzine kretanja vozila, policijski službenici Policijske uprave međimurske proveli su ‘Pojačani 24-satni nadzor brzine’, koji je usklađen s akcijama ROADPOL-a za 2021. godinu.

Kroz ovu akciju policijski službenici kontrolirali su brzinu kretanja i na onim lokacija za koje su građani imali priliku dostaviti podatke Policijskoj upravi međimurskoj. 

picture

U poduzimanje aktivnosti na području Republike Hrvatske uključen je maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika, kao i svi raspoloživi uređaji i oprema koja se koristi u nadzoru i kontroli prometa.

– Građanima je bio omogućen odabir lokacija na kojima predlažu mjerenje brzine kretanja vozila, dostavom na elektroničku poštu Policijske uprave međimurske, kojom prilikom su predložili 83 lokacije, rekla nam je Alenka Hošnjak, voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa.

Temeljem prijava građana i statističkih pokazatelja događanja prometnih nesreća, policija je odredila 60 lokacija na kojima se mjeri brzina unutar 24 sata.

Sve lokacije na kojima su policijski službenici kontrolirali brzinu pročitajte NA LINKU.

U video prilogu pogledajte kako je prošla akcija međimurske policije, kojoj ovom prilikom zahvaljujemo na suradnji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije