Varaždinski gitarist u biznisu pravljenja umaka, pesta, namaza i ajvara.
Jura Geci, glazbenik iz Varaždina i gitarist
Soulfingersa, u INmagazinu Nove TV objasnio je kako je pozornicu,
privremeno, zamijenio poljem i šumom.
Iako za glazbenike sigurno nije ugodno vrijeme bez koncerata i
nastupa, Geci je zasukao rukave i već neko vrijeme bavi se
proizvodnjom ljutih umaka i pesta od medvjeđeg luka.
– Na šumskom putu nema ljudi, djeluje terapeutski i treća stvar
je polje medvjeđeg luka – rekao je Geci za
INmagazin.
– Za ljutim sam lud. Isprobavam umake iz cijelog svijeta i
odlučio sam sam krenuti u to – kaže Geci koji na balkonu uzgaja
više od 20 vrsta papričica od kojih nastaju umaci, namazi, ajvar
te ukiseljene delicije.
– Prvi umak prodao sam u Kaliforniji, tamo smo
snimali album – navodi Geci te ističe da je sretan što se može
ovime baviti jer ima sve što je potrebno.
Više pogledajte u videoprilogu.