Dino Škvorc potpisao za belgijskog prvoligaša KV Mechelen

Dino Škvorc novi je igrač belgijskog prvoligaša KV Mechelena. Međimurski stoper iz Strahoninca sa osmoplasiranom momčadi belgijske lige potpisao je ugovor na šest mjeseci s mogućnošću produljenja na još dvije godine.

Dino Škvorc svoju je karijeru započeo u Čakovcu da bi kao 13-godišnjak preselio u Varteks gdje je nastavio svoj nogometni put. 2007. upisao je debi za seniorsku momčad Varteksa, a jedan službeni nastup zabilježio je i sezonu kasnije, no seniorskoj momčadi ozbiljnije je priključen 2009, prenosi eVarazdin.hr.

Dvije sezone branio je Škvorc boje Varaždinaca da bi ove sezone u paketu sa svojim prezimenjakom Filipom otišao u Dinamo. Iz Maksimira su Škvorci poslani na posudbu u Lokomotivu, a Dino se u jesenskom dijelu sezone i nije baš naigrao.

Ove zime raskinuo je ugovor s Dinamom, a nova destinacija do ljeta bit će mu belgijski prvoligaš KV Mechelen.

Prvi dojmovi su odlični. Potpisao sam za vrlo ambiciozan klub s odličnom momčadi, a kažu da je stadion koji prima oko 13 tisuća gledatelja uvijek dupkom ispunjen pa sam jako sretan– istaknuo je Dino Škvorc.

Mechelen se nalazi u nizozemskom govornom području, a Škvorcu bi oko jezika uvelike trebali pomoći bivši igrač Hajduka i bosanskohercegovački reprezentativac Boris Pandža te Senegalac s bosanskom putovnicom Boubacar Dialiba, piše susjedni portal eVarazdin.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije