Sportski vikend

Rukomet: U nastavku Premijer lige Međimurje gostuje kod Dubrave; Odbojka: Centrometal traži domaće bodove protiv Zagreba; Košarka: Rudar dočekuje Grafičara, Čakovec Vindiju; Kuglanje: Derbi Zanatlije i Željezničara; Šah: Počinje međimurski kup; Badminton: Oba dana vikenda natjecanja u Čakovcu; Mali nogomet: Završnica turnira u Prelogu i Podturnu.

U 16. kolu rukometne Premijer lige Međimurje gostuje kod Dubrave. Čakovčani su posljednji na tablici sa samo jednim bodom, dok su Zagrepčani na 8. poziciji s 12 bodova. U 3. kolu Dubrava je slavila u Čakovcu 31:29.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal dočekuje Zagreb u subotu od 18:00 sati u dvorani Aton u Nedelišću. Črečanska ekipa je 7. na tablici s 21 bodom, a Zagreb je na 12. poziciji s 12 bodova. U 2. ligi za žene počinje Liga za prvaka. U 1. kolu Kaštel je domaćin ekipi Novog Zagreba, no susret je odgođen. Nastavlja se i drugoligaško prvenstvo odbojkaša. Totovec u subotu u 19:30 sati gostuje kod Čazme. Totovec je vodeća ekipa s 22 boda, a Čazma je 4. s tri boda manje. Nedelišće je slobodno.

U košarkaškoj A-2 ligi Rudar u Murskom Središću u subotu u 17:00 sati dočekuje Grafičara. Međimurje u isto vrijeme gostuje u Ivancu kod Ivančice. U nedjelju od 17:30 sati Čakovec je domaćin Vindiji u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu.

Nakon kuglačkog kupa nastavljaju se prvenstvene borbe. Čakovec je domaćin Graničar Picoku koji je pretposljednji na tablici, a Željezničar gostuje u Kutini kod Zanatlije. Bit će ovo zanimljiv susret jer su čakovečki kuglači 3. na tablici s 20 bodova, a Kutinjani su za poziciju slabiji s bodom manje.

U prvom kolu međimurskog šahovskog kupa u nedjelju će u Miklavcu igrati Strahoninec RŽV – Stridon, Međimurje – Nedelišće, Stridon III – Sloboda Mihovljan, Mursko Središće – Dinamo Palovec, Strahoninec – Gornji Mihaljevec, Goran Lopatinec – Sloboda II Mihovljan, Nikola Zrinski Gornji Kuršanec – Pretetinec, Miklavec – Gornji Mihaljevec II, Gardinovec – Stridon II Štrigova, a ekipa Gornji Mihaljevec III je slobodna.

Badmintonski klub Međimurje je tijekom vikenda u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu domaćin turnirima hrvatskog kupa. Oba dana natjecanja traju od 9:00 do 17:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije