SVJETSKI DAN PIZZE U BAJZOVIM DVORIMA

DANAS JE DAN PIZZE! Pizza majstor Filip Blažon daje savjete za fenomenalnu pizzu

Uoči Svjetskog dana pizze posjetili smo Bajzove dvore u Dekanovcu i popričali s pizza majstorom. Sve se pizze tamo peku u krušnoj peći, a svaki korak pomno je određen i isplaniran

Ključ izvrsne pizze? Najbitnije je: sve. Od tijesta,
pečenja, začina, ali i tome kako će izgledati. Potvrdili su nam
to u Bajzovim dvorima u Dekanovcu gdje smo uoči Svjetskog dana
pizze popričali s mladim pizza majstorom.

Filip Blažon otkrio nam je proces pripremanja
pizze kojima sladi nepca gostiju restorana.

U video prilogu otkrijte tajne savršene pizze iz krušne peći po
receptu pizza majstora iz Bajzovih dvora!

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije