Odbojkaši Centrometala osvojili nova tri boda protiv Varaždin Volleya

Odbojkaši Centrometala osvojili su nova tri boda koji ih zadržavaju na šestom mjestu prvenstvene ljestvice. Ovaj put bili su bolji od susjednog Varaždin Volleya sa 3:1. Obje momčadi krenule su u najjačim postavama, kod Varaždina u igri je kao novost bio Hirš nakon puno vremena.

Utakmica je krenula izjednačeno. Nakon toga Centrometal preuzima kontrolu u svoje ruke, te na drugom tehničkom odmoru vodi 16:12. Do kraja seta rutiniranom igrom kontroliraju rezultat, te dobivaju set sa 25:22.

U drugom setu Centrometal kreće još odlučnije, te od početka radi veliku prednost od 10:2. Kasnije je ta prednost održavana do kraja seta za uvjerljivih 25:18. Kad je Centrometal poveo u trećem setu 12:8 izgledalo je da će susret brzo završiti. Tad se bude gosti. Čim su domaći ubacili u nižu brzinu Varaždinci to koriste i malo pomalo preuzimaju kontrolu seta u svoje ruke.

Na drugom odmoru vode gosti 16:14. Povećao je Varaždin prednost na 23:18. Tada Centrometal kreće i dolazi do svega poen zaostatka. Ipak gosti dobivaju set sa 25:22. U tim trenucima domaći su bili vrlo ljuti na suce koji su donijeli čak tri jako sporne odluke u korist gostujuće momčadi.

U četvrti set črečanski klub ulazi odlučno da riješi pitanje pobjednika. Na prvom odmoru je 8:3, na drugom 16:9. Nakon toga malo nesigurnosti u redovima domaćina koriste gosti, te se približavaju na svega tri poena zaostatka. Pri rezultatu 23:20 imali su i gosti primjedbi na
suce. Na kraju je završilo 25:22 za ukupno 3:1 u setovima za Centrometal.

U subotu u SGC Aton dolazi vodeća osječka Mursa. Utakmica se igra sa početkom u 18:00 sati. Ulaz je besplatan, te iz črečanskog kluba pozivaju sve svoje navijače da im pruže veću potporu nego je to bilo u susretu sa Varaždinom kako bi pokušali ugroziti trenutno najbolju hrvatsku momčad koja je prije tri tjedna osvojila Kup Hrvatske.

OKM CENTROMETAL – OK VARAŽDIN VOLLEY 3:1 (25:21, 25:18, 22:25, 25:22)

Dvorana SGC Aton, gledatelja 150
Suci: Perić, Humski (oba Zagreb)

Centrometal: Kovač, Palinkaš, Puđa, Makarov, Vabec, Križanović, Harambašić, Todorović, T. Posavec, M. Posavec, Gotal, Petran (trener Kirić)

Varaždin: Rajić, Cvrkalj, Vincek, Komes, Mihajlov, Somođi, Crkvenčić, Hirš, M. Čičković, A. Čičković, Žganec, Jošić (trener Paun)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije