Lopovi i dalje aktivni: Krađe diljem Međimurja

U Palinovcu, 18. siječnja od ponoći do 20.30 sati, nepoznati počinitelj se popeo na otvoreni prozor WC-a ugostiteljskog objekta privatnog poduzeća i ušao u unutrašnjost, a zatim je nasilno otvorio aparat za igru odakle je otuđio kovani novac. Materijalna šteta utvrditi će se naknadno.

U Svetoj Mariji,u Omladinskoj ulici, 18. siječnja od 6.30 do 14 sati, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću, tako da je tjelesnom snagom nasilno otvorio prozor, te je ušavši u unutrašnjost otuđio razni zlatni nakit. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna.

U Murskom Središću, u Ulici kralja Zvonimira, 17./18. siječnja od 22.30  do 7.30 sati, nepoznati počinitelj u dvorištu obiteljske kuće provalio je u garažu, tako da je podesnim predmetom nasilno slomio lokot i narbu na vratima, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio dvije sjekire i PVC kanistar sa 5 litara benzina.

U Selnici, u Ulici Zrinskih, 17./18. siječnja od 17.30 do 7 sati, nepoznati počinitelj provalio je u kokošinjac u dvorištu obiteljske kuće, tako da je podesnim predmetom nasilno otkinuo narbu sa lokotom na vratima, a zatim je iz unutrašnjosti otuđio 8 kokoši. Isto dvojac je u Ulici Zrinskih pokušao provaliti u svinjac, a iz šupe u istoj ulici ukrali su motornu pilu.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su kazneno djelo u Murskom Središću i Selnici počinila troje muškaraca, 27 i 26-godišnjak i jedan maloljetnik iz Sitnica. Materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

Na njivi u blizini vodocrpilišta Prelog, 18. siječnja, policijski službenici pronašli su ostavljeno teretno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka, koje je otuđeno prilikom izvršenja teške krađe iz dvorišta privatnog poduzeća u Prelogu, u Ulici kralja Zvonimira, 13./14. siječnja od 20.10 sati do 6.50 sati. Slijedi izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije