Streličarstvo: 140 streličara na turniru u Čakovcu

Streličarski klub “Katarina Zrinski” iz Čakovca organizirao je prvi ovogodišnji turnir iz kalendara Hrvatskog streličarskog saveza na kojem je nastupilo 140 streličara iz 18 Hrvatskih i 8 Slovenskih klubova. I ovom prilikom naši cu streličari pokazali da su odlični organizatori pošto je turnir zbog velikog broja streličara organiziran u jutarnjoj i popodnevnoj grupi, a proveden je po planiranoj satnici i bez ijedne primjedbe.

Ukupno je nastupilo 19 naših streličara iz “Katarine Zrinski” osvojivši ukupno 11 medalja, a čak pet ih je prvi puta nastupilo na turniru.

U stilu standardnog luka među dječacima do 12 godina Luka Križaić osvijio je prvo, a Domagoj Toplek drugo mjesto. Među dječacima do 14 godina u istom stilu Jan Siročić osvojio je prvo mjesto, a junior Borna Žganec također u stilu standardni luk isto osvaja prvo mjesto. U kategoriji djevojčica do 12 godina u stilu standardnog luka prvo mjesto osvojila je Lucija Lesjak, a u kategoriji djevojčica do 14 godina Janja Petrović također osvaja prvo mjesto.

U stilu olimpijskog luka u kategoriji dječaka do 14 godina Izak Feher osvojio je treće mjesto, dok je u konkurenciji kadeta Karlo Grudić zauzeo 7. mjesto, Kovač Vinko 11. mjesto a Geršak Nikola osvaja 12. mjesto. U kategoriji djevojčica do 14 godina Iva Štrukelj osvaja drugo mjesto a kod kadetkinja Marija Rojko osvaja treće mjesto, dok Regina Novak zauzima 5. mjesto. Među juniorkama u olimpijskom stilu Vanda Kipke osvojila je drugo mjesto.

U seniorskoj konkurenciji olimpijskog luka Karlo Cilar osvojio je 6. mjesto, Božidar Vurušić 7. mjesto, Viktor Vadla 9. mjesto a Lovro Gradišer 15. mjesto. Među veteranima i ovaj puta najbolji je bio Mihael Štebih i osvojio prvo mjesto. Dvoranska sezona nastavlja se več za dva tjedna kad je na rasporedu turnir u Novom Marofu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije