Međunarodni dan volontera

FOTO Svaka vam čast: Korisnice Doma Novinščak štrikaju za djecu i napuštene životinje

Unatoč često bolnim prstima i očima, svakodnevno stvaraju čaroliju davanja za druge u obliku štrikanja kvadratića od vune

Danas obilježavamo Međunarodni dan volontera, dan svih predanih ljudi koji na različitim područjima djelovanja i na različite načine svojim nezamjenjivim dobrovoljnim doprinosom svijet čine boljim mjestom za život.

– Takvih prekrasnih duša ima i pod krovom Doma Noviščak, a posebno moramo istaknuti one naše korisnice, koje teškim danima izolacije usred provođenja epidemioloških mjera, daju smisao u radu za druge. Unatoč često bolnim prstima i očima, svakodnevno stvaraju čaroliju davanja za druge u obliku štrikanja kvadratića od vune, kojima pomažu djeci u globalnoj akciji Knit a square, ali i lokalnim udrugama u zbrinjavanju napuštenih životinja.

Svim volonterima uz zahvalnost i najveće poštovanje čestitamo njihov dan! “Ne trebaš hodati po vodi, ne moraš biti bolji od drugih, nemaš ništa više od onog što svi ostali imaju, ali ono što čini razliku, djela su kojima kod drugih ostavljaš svoj trag, otisak srca.” – objavili su na Facebook stranici Doma.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije