70-godišnjak autom naletio na baku i dvije djevojčice, jedna teško ozlijeđena

Vozač (70) sportskog Mercedesa vozilom je naletio na tri pješakinje na raskrižju u Preloškoj ulici u Čakovcu u 13.20 sati. Prema prvim informacijama, osobni automobil iz još neutvrđenih razloga sletio je s ceste i udario u baku i njezine dvije unuke blizanke, rođene 2004. godine.

Sve tri prevezene su u Županijsku bolnicu Čakovec. Jedna je djevojčica teško ozlijeđena i životno ugrožena.

U bolnici je završio i vozač, ali ne zbog ozljeda, nego zbog stanja u kojem se nalazi.

Nije isključena mogućnost da mu je pozlilo tijekom vožnje pa je sišao s ceste na nogostup u udario u pješakinje.

Dopuna PU Međimurske (11.1.2012.)

U Čakovcu, na raskrižju ulica državne ceste (južna obilaznica) i županijske ceste (Preloška ulica), 10. siječnja u 13.20 sati, dogodila se prometna nesreća u kojoj je vozač osobnog automobila čakovečkih registracijskih oznaka, 70-godišnjak iz Štefanca, krećući se kolnikom državne ceste i dolaskom do raskrižja, prilikom skretanja, u zanošenju vozilom sišao van kolnika na biciklističku stazu gdje je udario u pješake, 60-godišnjakinju i dvoje djece iz Čakovca.

Uslijed udara pješaci su oboreni na tlo, a vozilo je u nastavku kretanja udarilo u prometni znak i metalne cijevi pristupne rampe trafostanice.

Vozilom Hitne medicinske pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 60-godišnja pješakinja i jedno žensko dijete. Utvrđeno da je teške tjelesne ozljede opasne po život zadobilo dijete, dok je 60-godišnja pješakinja teške tjelesne ozljede, pa su oboje zadržani na liječenju.

Drugo dijete u prometnoj nesreći nije zadobilo ozljede. Vozač osobnog automobila također je prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec poradi sumnje na moždani udar za vrijeme vožnje pa je zadržan na Odjelu neurologije. Po završetku kriminalističkih istraživanja slijedi nadopuna i kvalifikacija događaja.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije