Martin Srša pobjednik u 4. kolu zimske brdske lige Ivanšćica

Martin Srša pobjednik u 4. kolu zimske brdske lige Ivanšćica

Martin Srša pobjednik je i u svom drugom nastupu u četvrtom kolu zimske brdske lige Ivanščica za sezonu 2011/2012. Budući da su uvjeti bili mnogo bolji od trećeg kola kada je pri vrhu na stazi bilo dvadesetak centimetara snijega, Martin je iskoristio suhu stazu do 1061 m visokog vrha najbliže nam planine i na dionici od 10 km pobijedio u vremenu svog osobnog rekorda – 49 minuta i 52 sekunde.

Drugo mjesto osvojio je vodeći u ukupnom poretku, individualac Krešimir Balaško sa 51:05, dok je treći bio Ivan Čorba član TK Marathon 95 sa 53:17. Kod žena prvo mjesto je osvojila Martina Bezek članica TK Marathon 95 sa 1,02:48 ispred Valentine Županić (TK Marathon 95) 1,04:25 i Katarine Nestić (TK Međimurje) 1,09:30.

Od članova AK Međimurje visok plasman ostvarili su i Mario Horvat na 5. mjesto sa 56:47 te Stjepan Koraj na 7. mjesto (1. u kat. veterana V-2) sa 58:27. U extremnim uvjetima koji vladaju u zimskim mjesecima na Ivanščici, stazu duljine 10 km s visinskom razlikom od gotovo 700 m, u ovom je kolu istrčalo ukupno 80 trkača uglavnom iz Varaždinske i Međimurske županije, a budući da su nastupili i trkači iz Slovenije utrka je imala međunarodni karakter.

Čestitke za uspješan nastup zaslužili su i ostali članovi AK Međimurje, a to su: Božica Horvat, Viktorija Pušar, Smiljana Janžek, Lidija Levačić, Zvonko Horvatić, Dragan Nedelkovski, Stjepan Bernat, Josip Božić, Branko Muha, Igor Štefičar, Danjiel Štefičar, Božo Srpak i Dražen Janžek.

>>> Službene rezultate pogledajte ovdje

Trčanje utorkom

Do kraja ovosezonske zimske lige ostala su još tri kola i svi koji se još uvijek žele priključiti mogu to učiniti u nedjelju 22. siječnja, 5. veljače i 22. veljače. Start je u 8,00 sati u podnožju Ivanščice u selu Prigorec a prijave pola sata ranije. Što se pak tiče priprema za utrke koje se događaju tijekom cijele godine, AK Međimurje za svoje članove te sve one koji se žele rekreativno baviti trčanjem, organizira okupljanje i trčanje prema dogovorenom programu.

Ovaj oblik aktivnosti koje se odvija u čakovečkom parku Globetka jednom tjedno tijekom cijele godine, omogućuje trčanje na dionicama od 4, 8 i više kilometarata, a mogu se priključiti svi zainteterisarani bez obzira na dob, spol i fizičke predispozicije.

Ovog utorka početak treninga je u 16 sati a okupljanje 15 minuta ranije na stadionu SRC Mladost. Svi zainteresirani mogu se radi informacija javiti i na broj mobitela 098 921 1479.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije