Krađe u Maloj Subotici, Donjoj Dubravi, Murskom Središću, Svetoj Mariji…

U Maloj Subotici s krova osnovne škole ukrao bakar

U Maloj Subotici, u Glavnoj ulici, 4./5. siječnja od 21 do 13.45 sati, nepoznati počinitelj se popeo na krov osnovne škole gdje je tjelesnom snagom otkinuo bakrene opšave u dužini od 17,5 metara i otuđio ih. Materijalna šteta iznosi oko desetak tisuća kuna.

Iz prostorija lovačkog doma u Donjoj Dubravi ukrao pivo i smrznuto meso

U Donjoj Dubravi, u Koprivničkoj ulici, tijekom noći 4./5. siječnja, nepoznati počinitelj je podesnim alatom slomio lokot na vratima pomoćne prostorije lovačkog doma te je iz unutrašnjosti otuđio pivo. Nakon toga je podesnim alatom slomio lokot na vratima lovačkog doma i iz ledenice koja se nalazi u podrumskoj prostoriji otuđio smrznuto meso divljači. Materijalna šteta procjenjuje se na par tisuća kuna.

Ukrao sanduk s jabukama i alkoholno piće u naselju Sitnice

U Murskom Središću, u Sitnicama, u području zvanom “Štuk”, u razdoblju od 5. do 7. siječnja, nepoznati počinitelj je sa skladišta u voćnjaku skinuo roletu vratiju i podesnim predmetom razbio staklo. Nakon toga je iz unutrašnjosti otuđio sanduk s jabukama i alkoholno piće vlasništvo 41-godišnjakinje. Materijalna šteta procjenjuje se na iznos od stotinjak kuna.

U Svetoj Mariji iz kuće ukrao više od deset tisuća kuna i nakit

U Svetoj Mariji, u Glavnoj ulici, 8. siječnja, nepoznati počinitelj ili više njih sa prednje strane obiteljske kuće, vlasništvo muškarca (35), nasilno je potiskivanjem otvorio prozor, kroz koji je ušao u unutrašnjost odakle je otuđio više od deset tisuća kuna, tri prstena od žutog zlata, sedam zlatnih lančića i šest zlatnih narukvica. Materijalna šteta procjenjuje se na više desetaka tisuća kuna.

Pokušao provaliti u kafić u Goričanu

U Goričanu, u Dravskoj ulici, 7. siječnja od 2.45 do 5.50 sati, nepoznati počinitelj ili više njih podesnim alatom pokušao je otvoriti vrata cafe bara poduzeća sa iste adrese, ali je odustao od daljnje namjere. Materijalna šteta nastala oštećenjem procjenjuje se na nekoliko stotina kuna.

U Zasadbregu otuđili više desetaka metara bakrenih kanalica i cijevi

U Zasadbregu, u području zvanom “Habaj”, tijekom noći 5./6. siječnja, nepoznati počinitelj demontirao je i otuđio više desetaka metara bakrenih kanalica i cijevi za odvodnju oborinskih voda na vikend kući 65-godišnjaka. Materijalna šteta iznosi više tisuća kuna.

18-godišnjak i dvojica 16-godišnjaka iz Kuršanca ukrala automobil

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je da su 18-godišnjak, te dvojica 16-godišnjaka, svi iz Kuršanca, u Kuršancu, u Glavnoj ulici, 3. siječnja od 11 do 13 sati, na parkiralištu lokala otuđili osobno vozilo čakovečkih registracijskih oznaka.

Protiv svih počinitelja slijedi podnošenje kaznenih prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Čakovcu.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije