Odbojka: Dvostruko slavlje Centrometala

U finalnoj utakmici Kupa Međimurja odbojkaši Centrometala bili su vrlo uvjerljivi protiv vodeće momčadi druge lige centar odbojkaša Totovca. Svladali su ih sa 3:0, po setovima 25:13, 25:14 i 25:14.

Za Centrometal su nastupili tehničar Gotal, korektor Todorović, libero Petran, primači Križanović i Tomica Posavec, srednjaci Marin Posavec i Kovač, dok je sa klupe u fazi obrane ulazio nedovoljno oporavljeni Vabec.

Za Totovec su nastupili na mjestu tehničara Rešetar, srednjaci Josip i Damir Pergar, primači Krklec i Božidar Pergar, korektor Trstenjak, te libero Novak. Na klupi su još bili Kozar i Marković.

Od prvog poena vidjela se velika razlika u kvaliteti. U prvom setu na prvom odmoru je 8:3, na drugom 16:5, na kraju 25:13. U drugom set na prvom odmoru je 8:4, a na drugom 16:12 za konačnih 25:14. Jedino je u trećem setu krenulo vodstvom Totovca od 4:0. Malo opuštanje črečanski igrači brzo ispravljaju, te vode već sa 6:5. Nakon toga je prednost samo rasla za konačnih 25:14.

Pobjeda i druge momčadi Centrometala

U susretu za treće mjesto druga momčad Centrometala pobjedila je Nedelišće sa 3:0, po setovima 25:15, 25:14 i 26:24. Za Centrometal II su nastupili mladi igrači David, Harambašić, Puđa i Vuk pojačani sa veteranima Zdenkom i Jadrankom Kirićem, te Josipom
Treskom.

Za Nedelišće su nastupili Karlo, Hrvoje i Ivan Novak, Kocijan, Kopačević, Prevalšek, Petran i Košir. Prva dva seta lagano su otišla na stranu Centrometala II. U trećem su Nedelišćanci imali stalnu prednost i od četiri poena razlike, prvi su došli i do set lopte koju nisu iskoristili, te je i taj set otišao na stranu kluba iz Črečana za maksimalnih 3:0.

Po završetku obje utakmice predsjednik Odbojkaškog saveza Međimurske županije Mladen David dodijelio je pehare za najbolje tri momačdi. Završnica Kupa Međimurja za seniorke igra se u nedjelju 15. siječnja u Štrigovi, a nastupaju Kaštel iz Pribislavca, Štrigova i KOP Čakovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije