Najpoželjniji hrvatski neženja Ivan Herceg u posjeti Međimurskoj županiji

Najpoželjniji hrvatski neženja Ivan Herceg u posjeti Međimurskoj županiji

Na poziv svog dugogodišnjeg istinskog prijatelja, poznatog rukometaša kojeg je Međimurje prigrlilo pod svoje, Ristu Arnaudovskog, najpoželjniji hrvatski neženja i trenutno najaktualniji hrvatski glumac Ivan Herceg došao je u posjet prijatelju od malih nogu u Čakovec.

Zvijezda serijala “Larin izbor” posjetio je Međimurje prije dvije godine, a ovaj put je navratio za “nijansu” poznatiji.

Uhvatili smo ga u palovskom Domino baru gdje se po obližnjim mjestima odmah pročulo da je poznati glumac uvijek spreman za fotografiranje. Herceg nije odbio ni jedan “fotosession” i upoznavanje sa obožavateljima.

Ono što je odbio bio je zahtjev za autogram na papir. Naime, sam Ivan je bio velikog srca i predložio zajedničku fotografiju te potpis sa posvetom, ukoliko je to i dalje želja djevojke.

Toliko se međimurski kraj i mentalitet dopao Hercegu da je obećao ponovni posjet našoj županiji, ali i razgledavanje međimurskih ljepota, za što će, odmah smo ukazali, morati uzeti ipak malo više vremena.

Iz Međimurja odlazi sa sjetom i prepun dojmova, a ono što smo uspjeli uhvatiti od malobrojnog fotografiranja pogledajte u galeriji fotografija u nastavku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije