Grand Cuvee postignuća Vinarije Štampar u 2011. godini

Grand Cuvee postignuća Vinarije Štampar u 2011. godini

Na korak do pozdrava s godinom koja upravo završava, prvi ljudi Vinarije Štampar svečano su podigli kupicu punu rezultata postignutih na domaćoj i međunarodnoj sceni.

Učinjeno je to u pažljivo odabranoj prigodi otvaranja Vinoteke u Zagrebu, blizu Studentskog centra na Savi, u Horvaćanskoj 31. Pred prijateljima, brojnim klijentima, uglednim uzvanicima i gostima, na njima svojstven skroman način, nanizana su važnija mjesta i vrijednosti koje su u 2011. dosegnute.

Vina Štampar na svjetskom ocjenjivanju vina u Londonu polučila su dvije velike pohvale s preporukom, na domaćim izložbama i festivalima nagrađena su s desetak zlata, srebra i bronci, Pušipel Classic, suho vino iz 2009. proglašen je Šampionom međunarodnog Festivala C’ EST BON 2011. u Sloveniji, u kontekstu vrckave kampanje na tržište je lansiran brand POL-POL, objavljene su atraktivne web stranice s visokom posječenošću, stvorena je impresivna grupacija prijatelja na Facebook mreži, na austrijskom glečeru Hintertukser počelo je snimanje promo filma POL-POL, ustanovljena je Godišnja nagrada “Vina Štampar” najdarovitijem maturantu Gospodarske škole Čakovec u iznosu od 3.000,00 kn… i pred sam kraj godine, u nekoliko najvrijednijih koncertnih večeri u programu “Lisinski subotom” u Koncertnoj dvorani V. Lisinskog u Zagrebu, vrsna vina Štampar upoznalo je nekoliko tisuća posjetitelja.

Naoko prepuno događaja za kratku godinu.

Iduća je duža. Prestupna!

Svim kušaćima, kupcima i simpatizerima veliko, veliko hvala za naklonjenost okusima Štampar! Osobito Oldtimer Eko Bandu za svaku vedru notu odsviranu ili odpjevanu u danima svečarskih susreta Štamparovih vina s publikom. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije