Dijelimo ulaznice za koncert Kvarteta Diversi u Areni Varaždin

Dijelimo ulaznice za koncert Kvarteta Diversi u Areni Varaždin

Četverolist zvijezda hrvatske glazbene scene, članova zagrebačkog Kazališta Komedija – Sandra Bagarić, Renata Sabljak, Ervin Baučić i Đani Stipaničev dan uoči Badnjaka u petak, 23. prosinca u Arenu Varaždin donose božićnu i novogodišnju atmosferu.

Nastupi kvarteta Diversi, koji je osnovan prije godinu dana, pomno su osmišljeni, glumački uigrani te usklađeni do svakog detalja od scenarija, koreografije pa sve do rasvjete, istaknula je Sandra Bagarić otkrivši i što su pripremili za varaždinsku publiku.

Pripremili smo lijepi advenstki program koji će biti upotpunjen ljubavnim operetama, mjuziklima, prekrasnim kanconama, evergreenima klasične glazbe. Mislim da će svatko u našem raznolikom repertoaru pronaći jedan dio za sebe i da će publika pjevati zajedno s nama i stvoriti jednu prekrasnu bajku kojom ćemo zajedno uveličati ovaj Božić, istaknula je Bagarić.

Ulaznice za Božićni koncert po cijeni od 90 kuna za parter i tribinu plus te 80 kuna za tribinu mogu se kupiti u sustavu ulaznice.hr, te u Varaždinu – u Koncertnom uredu, Time out-u, Rock Art Caffeu i Caffe baru Barfly, u Čakovcu – u Caffe baru Arcus i na Radiju 1 te u Palovcu u Domino baru. Božićna bajka u Areni Varaždin počinje u petak u 20 sati.

Danas i sutra dijelimo po 5 ulaznica!

Prvih pet koji ispod članka ostave komentar, na svoje ime dobivaju po jednu ulaznicu za božićni koncert Kvarteta Diversi u Areni Varaždin. Ulaznicu podižete na ulazu u dvoranu na press desku uz predočenje osobne iskaznice.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije