“Kap dobrote za osmijeh više” u I. osnovnoj školi Čakovec

“Kap dobrote za osmijeh više” u I. osnovnoj školi Čakovec

U petak 16. prosinca 2011. godine, učenici, roditelji i djelatnici I. OŠ Čakovec organizirali su dobrotvornu priredbu sa ciljem sakupljanja novčanih sredstava namijenjenih kao pomoć za liječenje i realizaciju terenske nastave učenika slabijeg materijalnog statusa.

Organizaciju programa uz pomoć učenika (sadašnjih i bivših) sastavila je profesorica glazbene kulture Bojana Terzo. Program se sastojao od pjevača: Dorie Barulek, Dore Cividini, Kristin Tkalčec, Neve Žganec, Martine Roža, Leone Kurti, Lane Murk i Marca Küppera, žonglera: Karla Malenovića i Domagoja Saboleka, svirača: Hrvoja Radića, Juraja Vrhara Lipeja, Filipa Soldata i Davida Klobučarića, preko plesača plesnog studia “Teuta”, baletne točke Ene Sanjković i Magde Piljušić, plesnog studia “Livi”, sportaša iz Gimnastičkog kluba “Marijan Zadravec Macan”, Karate kluba “Šotokan- Globus”, doglazbene točke učenika prvog razreda i njihove učiteljice Snježane Drabić, dramske točke koju su pripremile Neva Žganec, Donna Maruševac i Maria Levačić.

Također je nastupao bend iz 8.c: Laura Plešnar, Dora Hamonajec, Ines Janković, Vjeran Kozjak i Ivan Mikac. Posebno izdvajamo finaliste ovogodišnjeg “Super talenta” breakdance klub “Nexus” i učenicu četvrtog razreda naše škole Rebeccu Posavec. Osim učenika na priredbi su gostovali Marija Jambrošić, Novi zvuk i Marko Košutić koji su nas ugodno iznenadili svojim predivnim glasovima.

Na ovoj priredbi učenici su pokazali svoje iznimne talente i hobije kojima već dugi niz godina posvećuju svoje slobodno vrijeme. Nakon priredbe u hodnicima 1. osnovne održala se prodaja ručnih radova (kolača,svijeća,slika.) učenika koje su uz pomoć svojih profesora i roditelja s ljubavlju izrađivali.

Učenici su zajedno sa svojim roditeljima i djelatnicima škole i ovoga su puta kupnjom ulaznica sa simboličnom cijenom od deset kuna pokazali koliko im je srce otvoreno za one koji imaju manje i da su im ovom priredbom htijeli omogućiti sretan, normalan i nezaboravan Božić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije