igrač nk 'bratstva' jurovec

ŽIVOT NOGOMETAŠA U IZOLACIJI Nenad Radiković: ‘Dva tjedna jako su duga kada si odvojen od obitelji’

Nogometaši Bratstva iz Jurovca, članovi 1.ŽNL MNS, proveli su dva tjedna u izolaciji. Dane provedene u njoj s nama je podijelio Nenad Radiković, nogometaš Bratstva i najbolji klupski strijelac.

Javio nam se jučer (ponedjeljak) ujutro riječima: – Evo da se javim, izolacija je prošla… hvala Bogu! Moram priznati bilo je jako teško ta dva tjedna, odvojeni od obitelji i baš je to trebalo ta dva tjedna psihički  podnijeti – kazao je i nastavio uz smijeh:

– A dva tjedna su trajala kao godine, ali su prošla.Tek sada kada si u toj situaciji vidiš kako se muče ljudi koji su bolesni i prikovani za krevet. Ja sam bio zdrav no teško sam je podnosio. Nemam nikakvih simptoma i od danas sve normalno dalje – kaže pun optimizma i zahvaljuje svima koji su mu se javili  riječima potpore i koji su mu davali snagu.

– Ali najvažnija od svih je tu bila moja obitelj. Supruga Milena i djeca Lorena (bavi se tenisom) i Jakov (nogometaš) – rekao je o tome.

Okrenuli smo na nogomet. Rekao je kako žali za prekidom prošlog prvenstva kojeg je korona prekinula i kada je zabio 20 golova i bio je prvi strijelac lige. Iza njega je s 13 postignutih golova bio Palfi iz Poleta Pribislavec, a u osvrtu na bližu prošlost je rekao:

– Napravili smo najveći povijesni uspjeh kluba. Igrali smo polufinale Kupa MNS protiv Rudara iz M. Središća i koji nas je zasluženo pobijedio i ušao u filale – rekao je, a sada pred nastavak natjecanja kaže:

– Htjeli bi biti u gornjem dijelu tablice u 1.ŽNL MNS i u kupu “dogurati” što dalje. Samo daj Bože da ne bude ozljeda, a uz rad i disciplinu ništa nije nedostižno – dodao je za kraj igrač koji je bio među prvim međimurskim nogometašima koji se je znao odhrvati sa svime onime što nam bolest današnjice nosi. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije