RADNO SVAKOG ČETVRTKA

PODRUŽNICA UMIROVLJENIKA KOTORIBE Asfaltirali podlogu za viseću kuglanu

Svaki četvrtak od 9 do 11 sati uredovni je dan u prostorijama Podružnice umirovljenika Kotoribe. Ako treba tu su i žurni sastanci čelništva

Na jedan takav naišli smo minuli četvrtak. Čelnici Podružnice, predvođeni predsjednikom Vladimirom Vugrinčićem, dogovarali su predstojeće obveze, a trebali su se dogovoriti hoće li 12. rujna k prijateljima i suradnicima u Domašinec na njihovu kulinarsku manifestaciju.

Vladimir Vugrinčić

– Jako smo oprezni glede ove virusne krize pa odluke ne donosimo naprečac. Pred nama su još neke konzultacije – rekao je tom prilikom predsjednik Vugrinčić i dodao kako im je prioritetno pridržavanje epidemioloških mjera jer ipak je njihovo članstvo “u godinama”.

Dokaz tomu je i sastanak koji su održali pod maskama.

Predsjednik Vugrinčić nam je rekao kako su u cilju stvaranja boljih uvjeta za provođenje rekreacije nedavno dali asfaltirati podlogu za viseću kuglanu koja se nalazi tik iza njihovih prostora.

Inače, prostori Podružnice su u jednoj od prostorija u zgradi Policijske ispostave Kotoriba. Zgradi je vlasnik Općina Kotoriba koja je sve raspoložive prostore ustupila na korištenje mjesnim udrugama.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije