DVORŠČEKOV MOST I METALNI RACING TEAM

PREBOLIO TEŠKU BOLEST Veličanstveni doček u Goričanu za Tomicu Slavičeka

Članovi udruga Dvorščekov Most i Metalni Racing Team te brojni prijatelji priredili su veličanstveni doček za povratak u Lijepu našu za svog prijatelja i dobričinu Tomicu Slavičeka - Gruljovoga.

– Nekako u ovo doba prošle godine vrativši se s godišnjeg odmora iz Goričana u Duisburg saznao je tužnu vijest i svima nama neprihvatljivu, da boluje od teške bolesti. Međutim, snagom svog duha te kako je uvijek bio borac do kraja te veliku potporu supruge Ane i kćerkice Marie uspio je prebroditi sve nedaće te se nakon godine dana vratio na rodnu grudu.

Saznavši da dolazi, ekipa mu je u dogovoru sa suprugom priredila nezaboravni doček iznenađenja za koji on nije ni znao ni slutio što mu se sprema.

Dovezavši ga do Lovačkog doma u Goričanu tek tada je shvatio da mu se nešto spremilo. Nakon minuta nevjerice konačno je smogao snage izaći iz auta uz pjesmu ‘Zaigrajte meni vuni na križoju’.

Uz emotivni govor, zahvalio je prvo supruzi Ani pa svojim roditeljima, rodbini i svim prijateljima na podršci i pomoći svo ovo vrijeme koje je sada iza njega. Uz živu glazbu te odojak s ražnja i roštilj druženje je potrajalo dugo u noć.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije